perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Wordt erg goed op de hoogte gehouden wat de status van je bestelling is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Creativiteit kan je volledig kwijt in het maken van kaarten. Het heeft het versturen van kaarten weer op de kaart gezet.

Automatische spellingcorrectie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en snelle betrouwbare service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Betrouwbaar en vaak leuke acties.

Ik zocht een leukeverjaardagskaart voor een jongen van 10.. Ëen Kroonjaar dus! Er worden slechts 2 kaarten aangeboden ,die niet bepaald uitblinken in stoerheid. Zo jammer. Misschien zou hier extra aandacht aan geschonken kunnen worden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nooit klachten gehad

Vandaag os de kaart die ik wilde versturen door een storing bij de rabobank, twee keer verstuurd. Jammer en de ontvanger zal het ook wel een beetje gek vinden. Het ging om een condoleancekaart wat het extra beladen maakt....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website en bezorging op de gewenste dag. Goede kwaliteit van de kaart.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en vanuit huis -hoeft niet naar brievenbus -veel keus -eigen foto en creaties -sparen voor stampz (korting) -snelle levering -betrouwbaar -snel betalen via paypal mogelijkheid -handig opslaan van adresgegevens voor volgende kaart in toekomst

Géén... op dit moment!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zo fijn als je vergeten bent een kaart te kopen en je nog snel een kaart naar iemand wil zenden. Makkwlijke site en betaalbaar. Verder goed spaarsysteem en kortings acties

Maak ook speciale kaart voor als mensen hun huisdier hebben verloren ook zij hebben een kaartje verdiend als troost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede communicatie door bevestigingen per email en de mogelijkheid om om het laatste moment nog iets te wijzigen

geen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Kaarten zijn prima, bestelproces ook in orde

Vandaag een mail gekregen met grootste aankondiging: 50% korting alleen vandaag. Kwam geweldig uit, want we wilden deze week een uitnodiging de deur uit doen. Na de hele kaart gemaakt te hebben, de kortingscode ingevoerd en wat blijkt: korting geldt niet op een hele rij aan kaarten en ook niet als je de kaarten naar jezelf laat sturen, zodat je er zelf nog wat bij kan doen en dan zelf versturen. Had ik niet van Greetz verwacht. Zet dan duidelijk in grote blokletters: Alleen op .... kaarten 50% korting of zo.Echt slecht!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijke website Makkelijk kaarten te maken Grote keus Wordt op tijd geleverd Kan vanaf de bank Betaling gaat vlekkeloos Dik tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keuze, prijs, kwaliteit, altijd op de juiste dag, kortom voor mij nooit iets anders dan Greetz!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Accurate service en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super snelle bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De site is erg overzichtelijk, genoeg keuze voor iedere gelegenheid en snel bezorgt. Wij wonen in het buitenland en op deze manier weten we onze family en vrienden toch altijd weer te verrassen alsof we even dichtbij zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer ruime keuze en niet duurder dan in een winkel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles keurig op tijd geleverd én mooi verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke collectie kaarten. Fijn om zelf fotokaarten te maken. Daar maak ik veel gebruik van. Ook het meesturen van ballonnen en bloemen wordt goed bezorgd.

Klacht wordt wel serieus genomen. Ooit een ballon laten versturen die lek aankwam. Het bedrijf nam de klacht aan en stuurde opnieuw eenzelfde ballon die ook lek was waarop ik de conclusie trok dat dit soort ballonnen misschien een fabrieksfout bevatten. Dit werd door personeel niet serieus genomen. Dat vond ik jammer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze qua kaarten, Alles wordt keurig bevestigd

Hardere bezorgafspraken met Post. Nl

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede site, prima service, mooie bloemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, stipte levering, makkelijke flexibele software en handige betaal- en adresseringsmogelijkheden. De kaarten zijn ook nog eens duurzaam! Ik beveel Greetz hierbij van harte aan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Accuratesse

Vraag of er zondag ook post bezorgd wordt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Greetz is vlot met versturen. Ze hebben regelmatig aanbiedingen..bijv gratis verzendkosten. Dat krijg je dan per mail te horen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam