zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

de gratis verzending aanbieding, maar dat is dat ook echt het enige.

Van de voren mail contact gehad over of het mogelijk is om een boeket te verzenden naar een ziekenhuis. Volgens de medewerker moest dit prima lukken. Echter toen ik wilde bestellen was dit onmogelijk volgens het systeem. Als ik vervolgens contact wil opnemen zijn jullie slecht bereikbaar zowel telefonisch als via de chat. Via de telefoon wordt ik eerst een halve minuut in de wacht gezet om vervolgens te horen dat er nog vier wachtende voor me zijn. Via de chat kan ik ook vijf minuten wachten. Het adres wat ik wil invullen klopt niet volgens het systeem. Volgens de medewerker van de chat, klopt het wel. Wanneer ik vervolgens iets extra wil toevoegen voor de bezorger omdat het boeket dus een ziekenhuis moet mag het maar uit zoveel leestekens bestaan. Via mijn mobiel is het verzenden van een boeket helemaal onmogelijk. Als ik het adres wil opzoeken in een ander scherm is vervolgens mijn hele bestelling weg en kan ik opnieuw beginnen voor de zoveelste keer. Nu een uur verder heb ik EINDELIJK mijn boeket kunnen verzenden, om hoop van zegen dat het ook naar het juiste adres wordt verzonden. En dat voor meer dan 30euro. Dit is de eerste en meteen de laatste keer dat ik via deze site wat bestel.

zeer slecht, onaanvaardbaar

geen mooie boeketten op de site en te duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tot nu toe verliepen de bestellingen vlekkeloos. Zowel het betalen en de bezorging lieten niets te wensen over. Ook het brievenbus-bloemen boeket kwam in perfecte staat aan (aanrader!)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en leuke kaartjes met ballon besteld

geen/

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel gemakkelijk met Greetz alles van af de bank in orde maken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele goede service! En goed aanbod van producten! Prijs/kwaliteit verhouding is ook erg goed!

Het zou nog beter zijn als je zou kunnen kiezen of je je product 's ochtends of 's middags wilt laten bezorgen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke cadeautjes en zeer snelle service.

Als het cadeautje naar het adres gaat van de besteller, dan liever niet dichtplakken zodat de gever het nog even kan bekijken voordat hij het geeft.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel zoals ze beloven

Geen enkele

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, betrouwbare service, cadeaus zijn zeer verrassend verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke webshop, snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je kan eigen tekst, plaatjes, foto's toevoegen en leuke kado's meesturen voor een leuke prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel. Makkelijk. Leuk om te doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wij wonen momenteel in het buitenland en het is geweldig dat we de mensen in Nederland kaarten ,cadeautjes bloemen enz kunnen sturen En tot nu toe altijd op de aan gegeven tijd O ja voor ik het vergeet en je kunt er sparen voor korting geweldig toch Ja ik blijf Nederlander ook hier in Amerika

Voor mij op dit moment nog geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je ontvangt een herinnering voor een verjaardag of jubileum, ruime keuze en altijd op tijd bezorgt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering op tijd en volgens het bestelde Goede kwaliteit

Geem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede service en producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Betaalbaar Overzichtelijke site

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd weer nieuwe kaarten erbij. correcte aflevering makkelijk in gebruik

afzender ruimte is te beperkt. ik zou dit graag ruimer zien.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering en de bloemen waren mooier als op de foto

Verzendkosten mogen iets minder

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, klantvriendelijk, ruime keuze.

Niet van toepassing wat mij betreft. Tot nu toe altijd goede ervaringen gehad.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

positief is aanbieding kaart 25

Helaas werd dit diverse malen afgekeurd. Sterk minpunt voor jullie bedrijf. Is niet de eerste keer dat er wat fout gaat bij actie's

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Al een paar keer bloemen, cadeautjes en kaartjes laten versturen/bezorgen via Greetz. Kwam altijd op tijd aan en de geadresseerden waren blij verrast.

Eerder in het bestelproces vermelden dat op zondag laten bezorgen heel veel duurder is. Het wordt als mogelijkheid aangeboden en dan blijkt daar ineens een prijskaartje aan te hangen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam