perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor een verjaardag waren ze super op tijd!

Zo door blijven gaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel goed altijd op tijd en netjes

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor een ieder een leuke kaart

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en de bloemen die ik had besteld zijn ook geleverd. Echt top!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz is duidelijk in wat er geboden wordt en houdt zich aan de afspraken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima service, later dan de brievenbus en toch nog op tijd een kaart verzenden

collectie kaarten is wel aan een frisse wind toe website werkt op onderdelen irritant (bijv. aan- en uitschakelen collecties; terugstappen in maakproces kaart)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed hoor, altijd keurig op tijd bezorgd! En degene voor wie de kaart was bestemd was er reuze blij mee!

Wat ik prettig zou vinden is dat je na je bestelling de kaart nog even zou kunnen inzien, de tekst etc. maar verder hartstikke prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd optijd en nog nooit problemen gehad met Greetz!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles wordt heel correct verstuurd.. een keer gebeurd dat er iets kwijt geraakt was werd super opgelost .

iets meer kadootjes onder de 10,- want niet iedereen zn beurs is voor het grote.. verder prima!!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Makkelijk om een kaart aan te maken! Mooie kaarten.

Helaas is onze kaart nooit aangekomen. Kan er gekeken worden naar wat er mis is gegaan?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel variatie, niet duur en je hoeft je deur niet uit en betrouwbaar.

??????????????!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Boeket was precies zoals afgebeeld en keurig op tijd (in Belgie!) gewoon de volgende dag bezorgd.

GOB Roodkapje Apeldoorn

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk en snel een kaart sturen!

De algemene voorwaarden beter en duidelijker omschrijven zodat er geen verkeerde verwachtingen worden geschept.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruim assortiment goede prijs kwaliteit, prettige website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel makkelijk vanuit je luie stoel

Bloemen iets goedkoper? Verder top...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en cadeaus en altijd juist en op tijd bezorgd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorgt ook op zondag terwijl de aanvraag op zaterdagavond na 11 uur werd gedaan. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding Topservice.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel goed en je hoeft de deur niet uit. Iemand vergeten ? Gauw naar Greetz en het komt voor elkaar!!!

Goedkoper zou mooi zijn vooral de cadeaus meer kleine dingetjes voor zomaar tussen door dingetjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze en goede werking van programma. Bewerkbare kaarten heel aantrekkelijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi aanbod aan kaarten. Duidelijke uitleg en eenvoudig zelf te maken naar jouw eigen inzicht.

Ik had op vrijdag mijn bestelling gedaan. Kon niet eerder dan dinsdag voor bezorging kiezen. In het weekend wordt er waarschijnlijk niet gedrukt. Ik kreeg dinsdag wel een leuke positieve reactie van mijn kaartje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik verstuur veel via jullie, kaarten, bloemen, fruitmanden, ballonnen etc. Ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit, evenzo de familie en vrienden die alles ontvangen. Dit wilde ik even kwijt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het is transparant en duidelijk, fijn om te volgen waar je cadeau blijft. Alles goed verzorgd volgens de ontvanger.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam