goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer groot assortiment, excellente betrouwbaarheid en 'Krankzinnig' correcte klantenservice!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb voor 2 uur een bestelling gemaakt en deze werd keurig netjes voor 10 uur s'avonds bezorgd. de bezorger was vriendelijk en netjes. en krijgt van mij plus punten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon super leuk, zo'n mooie grote ballon met tekst als verrassing.. Wordt iedereen toch blij van.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruime keus in kaarten

De website is soms behoorlijk traag. Daarnaast heeft zich vandaag (woensdag 4 november 2015) het volgende probleem voorgedaan: ik wilde een bezorgdatum wijzigen van 9 november in 7 november. Een hele tijd ben ik met de site in de slag geweest, maar wat ik ook probeerde: de website gaf geen krimp; de bezorgdatum bleef staan op 9 november (de kaart moet in Engeland worden bezorgd). Tsja, hier is volgens mij toch sprake van een schoonheidsfout!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze, kaarten zij zeer persoonlijk te maken, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie tool en mooie kaarten

Ik zou graag een Greetz app voor Windows phone hebben! Echt een gemis!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben heel positief over dit bedrijf. Ik stuur altijd wel een kaartje maar heb nog nooit problemen gehad. Degene die de kaart krijg hem dan ook altijd super. Ik ben er super blij mee.

Ga zo door meer kan ik er niets over zeggen ik vind het allemaal duidelijk zo.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

service is goed ze doen wat ze beloven!!

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wat ik hiernaast heb ingevuld geld ook voor dit vak!

Als je het lettertype uitgezocht hebt veranderd dat gewoon. Dit is met de kleur hetzelfde.Ik vind dat erg hinderlijk! Groeten Lenie Rusche-Dijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en cadeau's. Snelle levering. Leuk verpakt en word geleverd op de dag dat het moet.

Je koopt een cadeau maar inpakken kost geld. Dat vond ik een beetje jammer.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kaarten gaan prima en zijn mooi

tot 2 keer toe is de ballon veel te laat bezorgd.En dat terwijl ik de eerste keer de bezorgdag zelf en omdat het toen ook al fout ging de tweede keer 3 dagen ervoor heb aangegeven en alsnog was de ballon een dag te laat. Zonde.Het was voor een 40 e verjaardag en voor een 4e verjaardag en dat heb je er een dag na de verjaardag niets meer aan en het kost toch veel geld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie collectie en goede service.

Opening nieuwe zaak of winkel kan ik niets vinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldig goede, snelle en betrouwbare levering. Netjes verzorgt, duidelijke site en makkelijk te bestellen. Super dienstverlening.

We hadden een artikel besteld met cadeau-verpakking. Helaas moest er nog iets bijgevoegd worden maar de verpakking was reeds verschrikkelijk goed dicht gelijmd, met pijn en moeite open kunnen krijgen om er iets bij te kunnen doen. Bovendien was de (mooie) verpakking al enigszins gekreukeld door de vreemde (matige) verpakkingswijze.

zeer slecht, onaanvaardbaar

krijg een bij te betalen bedrag dat ik niet begrijp.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handig, snel en plaats/tijd onafhankelijk. Leuke acties zoals gratis postzegel etc.

Houden zo!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Greetz is erg snel. Bezorgt op alle dagen, behalve zondag, maar dat is niet erg. Keuze uit veel verschillende dingen!

Verzendkosten verminderen of helemaal weg laten. Dit zal het versturen van producten aantrekkelijker maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd goeie service en snelle levering. Zelfs een kaartje voor mij van Greetz op mijn verjaardag. Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle service. Erg klantvriendelijk bedrijf!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, goed aanbod

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz biedt veel mogelijkheden om een kaartje of cadeau aan iemand te sturen. Veel kaarten zijn aan te passen en er is veel keuze in cadeaus. De service is perfect, je krijgt netjes bericht wanneer iets is verstuurd en voor cadeaus ook bvestiging dat het is bezorgd. Ik ben een tevreden klant van Greetz!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb al meerdere malen extra betaald voor snellere levering wat jullie uiteindelijk niet zijn nagekomen. Als je die service niet kan garanderen laat er dan niet extra voor betalen maar biedt die mogelijkheid gewoon niet aan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

kaart was bedoeld voor verjaardag dit jaar maar komt misschien volgend jaar aan....alleen klopt de leeftijd dan niet meer...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vindt het altijd prettig om te weten dat een pakketje bezorgd is.Greetz stuurt altijd een email

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo makelijk en leuke kaarten en cadeuaus te kiezen - perfekt ook om bvb uit duitsland te kunnen sturen. Fantastisch en alltijd op tijd! Bedankt voor de super service!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam