perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dik tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super goed

niks veranderen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind dit bedrijf heel fijn, erg handig.

Ik vind het jammer dat er maar 1 keuzemogelijkheid voor brievenbuspost is n.l. gemengde rozen. Zou als ik hier vaker gebruik vaan wil maken niet steeds dezelfde bus willen gaan sturen. Ik kies voe brievenbuspost vanwege de lagere verzendkosten maar ook omdat ik niet weet of de bezorging op een moment is dat de klant thuis is en de brievenbus altijd wel leeg gemaakt wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte levering. Leuk assortiment aan kaarten, cadeau's en ballonnen etc. En gewoon ontzettend makkelijk!!

Cadeau's uitbreiden met bonnen van bol.com, kruitvat etc. Maar ook leuke en mooie teksten in een lijstje. Is helemaal 'hot' en van deze tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Met Greetz kun je leuke persoonlijke kaarten maken vanuit thuis. De kwaliteit is super!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keuze. Snelle verzending

Niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Website is erg gebruiksvriendelijk. Kaarten en cadeaus worden heel snel bezorgd. Grote keuze aan kaarten en cadeaus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bijzonder mooi assortiment en gemakkelijk de kaarten te "bewerken".

Eerlijk gezegd, dat zou ik niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijk, altijd origineel en simpele betaling.

Op mijn tablet werkt het laden van een foto niet altijd. Jammer!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim en creatief aanbod en flexibel in de bezorging er van

Personalisatie van de cadeaus en kaarten is afhankelijk van flash. Een onveilige en daarom stervende technologie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aflevering is goed verlopen en ben duidelijk op de hoogte gehouden van het verloop daarvan.

Krijg wel heel veel foutmeldingen tijdens het uitkiezen van een kaart bij een ballon. Ook na het kiezen van een kaart, bij een ballon kan ik de kaart niet wijzigen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mijn favoriete kaarten leverancier, makkelijk en super snel.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heb nog nooit echt veel klachten over jullie gehad

vind het jammer dat soms de kaarten die je met muziek opstuurd het niet doen het zijn toch prijzige kaarten heb deze week een kaart na mijn schoonzoon gestuurd en het muziekje erin deed het niet heeeeel jammer

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Leuke originele kadootjes en kaarten

* Kaarten worden verstuurd zonder tekst * Kaarten komen niet aan * Kado's worden niet bijgesloten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering in heel Nederland. Leuke bijkomstigheid is dat Greetz meedoet als "winkel" bij Sponsorkliks. zodat er bij aankoop automatisch een bepaald percentage van het bestelde bedrag wordt gesponsord aan een te kiezen sponsordoel.

De link tussen Greetz en Sponsorkliks werkte niet helemaal optimaal. Het gesponsorde bedrag was niet terug te vinden in het overzicht van degene die gesponsord werd. Na contact met Sponsorkliks is dat nu wel het geval.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede adviezen mooie kaarten grote sortering veel mogelijkheden qua bewerking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten tegen een redelijke prijs, makkelijk eigen foto's en teksten invoegen en bewerken. Ik maak al enkele jaren gebruik van Greetz en de kaarten zijn altijd nog op tijd verstuurd.

Standaard bij de kaarten een passende kleur envelop gratis aanbieden ipv met bijbetaling. Als je een kaart in de winkel koopt is dit namelijk wel altijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot en leuk aanbod. Gebruiksvriendelijk.

Gegevens langer vasthouden, bewaren. Ik moet soms opnieuw beginnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eigenlijk alles, geen klachten, word op tijd of aangegeven data bezorgd!

Extra kosten bovenop de bezorgkosten. Ik snap dat enerzijds wel, maar iets minder zou zeker wel gewaardeerd worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle correcte levering, leuke producten.

Iets meer ontwerpopties bij de Merci chocolade, in ieder geval zodat je de foto kan centreren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze. Je kunt op ieder moment een kaart uitzoeken. Wordt keurig op tijd bezorgd. Je kunt je eigen persoonlijke kaart maken.

Zou ze niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere makkelijke site, volop keuze, en eenvoudig in gebruik.

Het aanbod aan "extra's zoals bloemen, kado's en ballonnen is fijn, maar zou meer op achtergrond mogen in het bestelproces..

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam