perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle service.

Misschien is een uitgebreider assortiment aan cadeaus wel aan te raden. Hoewel het moeilijk zal zijn iedereen tevreden te stellen. Misschien glazen, vazen of iets leuks van hout of canvas ?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment Goede klanten service. Altijd bezorgd bij mij nog geen kaarten zoek geraakt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keuze uit veel mogelijkheden om op diverse manieren kaarten te maken.

Vaak moeilijk of onmogelijk om iets - met name tekst - weg te halen als niet bevalt !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn ervaring met Greetz is heel positief en ik ben erg blij met de mogelijkheid die ze bieden om heel last minute (als een verjaardag je eigenlijk te laat te binnen schiet om via de gewone weg een kaart op tijd bij iemand te krijgen bijv.) tóch een kaart op tijd te kunnen laten bezorgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het werkt fantastisch!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

TOP

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten..snelle levering..

Zou er niet een weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle service, leuk om te ontvangen

Meer variabiliteit in geschenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten zijn divers, je kan er zelf namen en teksten op zetten. Leuke verschillende handschriften om uit te kiezen. Leuke cadeaus in allerlei prijsklassen. Én netjes bezorgd op de gekozen datum. En je maakt de ontvanger er blij mee. Toppie Greetz!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel betrouwbaar, gemakkelijke werkwijze, ruim en leuk assortiment, leuke aanbiedingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, snelle levering, goede service.

Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het cadeau was zo mooi ingepakt! Alles ziet er verzorgd uit...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super website en service!

goede service, goed behandeld

Leuke actie met dat gratis bezorgen, wel erg jammer dat dit dan niet voor uitnodigingen telt en dat dat pas duidelijk wordt bij het afrekenen....

goede service, goed behandeld

Ik heb een kaart besteld voor een bruidspaar en wilde hun beider namen op de enveloppe. Dat ging niet. Dat vond ik raar omdat ik niet weet of ze haar eigen naam houdt na het trouwen. En bij een andere kaart werd het adres niet herkend terwijl ik exact het adres had ingevuld van het geboortekaartje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kwaliteit fotokaarten, goede service en hele enthousiaste reacties van de ontvangers van de kaarten. Top, ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker makkelijk, grote keuze en ook nog eens lekker snel, kortom: TOP!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam