perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top! Volgende dag was het geleverd. Je kunt opgeven waar het pakket mag worden afgegeven als op het eerste adres niemand open doet. Super fijn want zo is mijn pakket toch aangekomen!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie gebruiksvriendelijke website, ruime keuze in kaarten en kado's

Geen, vooral op deze voet doorgaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Zondagavond besteld en maandagmorgen om tien uur afgeleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede telefonische Hulp.

Software; bij nabestellen klopte de lay-out van de kaart niet meer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Stipt, betaalbaar en grote keuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk overzichtelijk en levering volgens afspraak

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gewoon heel goed zijn aan de telefoon heel hulpvaardig klasse gewoon

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en overzichtelijk. Ruime keuze in kaarten en cadeaus. Tevens de optie de kaarten snel te laten bezorgen.

Ik was altijd erg tevreden maar ik heb nu in korte tijd toch 2x te maken gehad met een kaart die niet aangekomen is. Ik had er op 1 dag 2 verstuurd en 1 was er aangekomen en de andere niet. Tevens had ik een kaart gemaakt met een foto erin verwerkt en na een half uur was de site nog bezig met het bewerken van de kaart. Deze heb ik dus af moeten sluiten. Ik heb ook gemerkt dat de app het ook niet doet en geeft bij mij telkens een fout melding aan als ik de kaart geschreven hebt en deze wil klaar maken voor verzending. Verder ben ik altijd tevreden geweest hoor maar dit is even jammer geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service. Gemakkelijke en duidelijke site. Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd alles keurig bezorgd en op tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een prachtige overzichtelijke en zeer goed bruikbare site. Al vele vrienden en familieleden verrast met een schitterende fotokaart. Heel erg leuk en handig om te doen! Een groot assortiment. Ook een fles wijn bijv. en een drinkbeker met foto of opschrift zijn er leuk om cadeau te doen! En de prijs en kwaliteit? Top! Ik ben een zeer tevreden klant en kan iedereen Greetz aanbevelen en dat doe ik ook!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd groot aanbod leuke kaarten voor elke gelegenheid die je dan zelf helemaal zo kunt maken aan de binnenkant zoals je zelf wilt. je slaagt altijd bij Greetz!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten worden op tijd bezorgd. Laagdrempelig programma. Geen cursus nodig om zelf een fotokaart te maken

Eigenlijk niets. Ben zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en op tijd, makkelijk betalen

Nou kan er even geen verzinnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk om te bestellen en het wordt op tijd geleverd :)

Misschien een track service, zodat je weet of het bezorgd is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd

Meer cadeau's voor mannen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer ruime keuze, zelf kaarten kunnen samenstellen, origineel,, makkelijk te maken en te bestellen en levering altijd op tijd.

Postzegels zijn wat duur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk cadeau en super service! Zondag geleverd helemaal mooi!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en betrouwbaar

Naast huidige assortiment, ook een goedkoper assortiment leveren

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helder Lekker vlug Leuk Veel keus Mogelijkheden Service / klantenservice !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super,leike kaarten,en afwisselend.en vooral de magic collectie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Erg tevreden, ook de ontvangers can de kaarten/cadeaus.

De site mag een paar kleine dingen verbeteren/vergemakkelijken. De stickers wat eenvoudiger in minder stappen toevoegen op elke gewenste plaats (ook op de voorkant) er mogen er ook wat meer komen. De mogelijkheid om terug te keren naar een vorige stap wat opvallender en eenvoudiger maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen enkele klacht. Alles wordt ook op tijd bezorgd

Webside soms wat moeilijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele leuke cadeaus om te versturen naar familie en vrienden, maar ook leuk om jezelf eens te verwennen met een lekker flesje wijn!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtige kaarten van een goede kwaliteit. Heerlijk om makkelijk je eigen, persoonlijke kaarten te kunnen maken. Voor tien uur 's avonds een kaart gemaakt? Dan komt hij de volgende dag nog op het juiste adres.

Wat leuk zou zijn is om nog meer verschillende indelingen voor de fotokaarten te kunnen maken.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam