goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorgingsdata zijn ruim

Geld terug storten ipv tegoed bij annuleren/wijziging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hallo Ik kan alleen maar zeggen dat ik eenn gelukkige klant ben en alles verloopt naar wens de bestellingen gaan goed de cadeau's gaan ook perfect Dus wie ben ik om iets te zeggen dat niet goed zou zijn Ik ben heel blij jullie site te hebben gevonden en ontdek nog altijd nieuwe dingen wat moet een mens nog meer hebben Allemaal bedankt voor de goed zorg van de bestelingen die goed aankomen zonder problemen de mensen die ze krijgen van mij zijn steeds heel gelukkig dus zij gelukkig ik ook Dank jullie wel voor jullie harde en goed werk Voor mij top 10 hoor niet 5 sterren Mvg. Smedts christel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

heel goede ervaring keurige afhandeling en mijn schoonzusje was ook zeer tevreden met de rozen ze vertelde het was een prachtig boeket en de bezorging was perfect

geen voor nu

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De service is werkelijk fantastisch!! Laatst iets verkeerd gedaan, klantenservice gebeld en geweldig goed geholpen met wat ik zelf fout had gedaan.......Complimenten.....

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, goede keuze en service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten, voor elk wat wils! Niet te duur, voor leden leuke prijzen! Makkelijk en altijd op tijd. Makkelijk programma.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

uitstekende en snelle levering met veel keus in het assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, ruime keus, komt goed en mooi aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk te bestellen

Geen verbeter punten

slechter dan verwacht

Pluspunten

bezorging goed

acties met kortingcodes gaan niet goed .nog niet 1 keer goed gegaan zeer vervelend dit.nu ook weer 2 kaarten voor 1 prijs weer niet gelukt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een uitvinding. Heerlijk thuis je kaart uitzoeken en deze wordt altijd stipt bezorgd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij een bloemetje van 30 euro moet je nog apart een kaart van 2 euro kopen. Dat vind ik erg slecht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel veel goede dingen gehoord over dit bedrijf, voor mij is het de eerste keer dat ik met Greetz iets bestel.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel keuze

Ik wil een kennis in het ziekenhuis kaartjes sturen. Daar moet ook nog een afdeling en kamernummer bij en een postbus. Moet elke keer kunst en vliegwerk uitvoeren om het adres in te kunnen voeren. Dit is jammer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Handig, als software werkt...

Software voor nieuwe kaartformats werkt niet goed. Half uur bezig geweest met kaart, en dan crasht de software (tot 4 pogingen toe).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

overzichtelijke website, snelle levering,

vooral kaarten incl, cadeau vrij kostbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel goed geregeld alles

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer goede kwaliteit van de bloemen en exact als de foto , redelijk geprijsd !!! bij een bloemist kom je niet goedkoper uit . en perfect bezorgd , verpakking , bezorging . kortom 5 sterren !!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Creatieve en toepasselijke kaarten met eigen tekstmogelijkheid maken de kaart persoonlijk en speciaal1

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Enorme keuze, sympathiek geprijsd, diverse mogelijkheden, correcte afhandeling!!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bijna altijd op tijd, mooie kaarten, grote sortering

Als je een aanbieding doet van 1 plus 1 gratis, waarom doen jullie dat dan niet, ik heb gisteren 2 kaarten besteld en moest ze alle twee betalen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd. Handige chatfunctie! Makkelijke site en veel leuke producten!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Als het om kaarten gaat, helemaal prima.

Ga je fotocadeau bestellen, niet echt geweldig. Je kunt maar één fotocadeau tegelijk bestellen. Niet zo heel erg, (kan ik even kijken of deze goed gelukt is) maar als je naar bijbestellen gaat moet je de foto en de tekst weer opnieuw invoeren, jammer als je drie (of meer) dezelfde wilt bestellen. En dan is ineens bij de nieuwe bestelling de aanbieding afgelopen. Stampz kunnen niet samen met een kortingscode ingewisseld worden. Raar, ik heb ze toch gespaard??

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, verouderde kaartjes en slechte levering. De lol is er van af als je levering 3 dagen later wordt bezorgd en je nog eens extra kosten betaald voor leveirng van dezelfde dag. Ons bedrijf had een account, die gaat er nu uit! Genoeg andere leveranciers!

Anno 2015 worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zoveel mogelijkheden qua kaarten!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam