perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Besteld vanuit Canada op Vrijdag middag, Zaterdag morgen om 10.00uur al bij mijn moeder afgeleverd in Emmeloord. Mijn moeder was aangenaam verrast, alleen al door de vrolijk gedecoreerde verpakking. Bloemen waren als omschrijving - net bezig uit de knop te komen - in perfecte staat door goede bescherming. Ik werd blij van het verslag dat ze gaf door de telefoon. Tracking system en communicatie is prettig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bestelling ziet er verzorgd uit

ik wilde meerdere producten tegelijk bestellen, maar dat lijkt niet mogelijk/

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, voordelig en kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Het lijkt me fijn om stukken tekst uit Word te kunnen plakken op een kaart. Soms wil ik een gedicht mee sturen of een lied dat in mijn bestanden staat en ik wil dat kunnen kopiëren en plakken. Tot nu toe lukt dit niet. Kunnen jullie hier iets aan doen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super makkelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie kaarten en goede bezorging

de acties die jullie hebben lopen kloppen van geen meter. Nu weer 2voor1 , nou niet bij mij en dat is iedere keer met een actie, daarom niet vaak meer greetz gebruikt maar hallmark. eerlijk he?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vrijwel alles is mogelijk, tot het met de hand schrijven van een kaart aan toe. Ben zo blij dat ik Greetz gevonden heb! zo makkelijk om even een kaartje naar iemand te sturen. Leuk dat je ook een bloemetje (zelfs rozen die door de brievenbus passen!) ballon of doosje chocolade kan versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en nooit een kaart voor iemand vergeten! Leuke kaarten, voor ieder wat wils.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuk aanbod van producten!

Vervelende website en niet altijd behulpzame klantenservice

voldoende, een redelijke ervaring

Betaald voor een koerier om op maandag een kaart te laten bezorgen, deze kaart is pas op dinsdag aangekomen. Beetje jammer van de extra kosten!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik kan er altijd van op aan!

- Ook taarten gaan bezorgen - Stickers of uitbreiden en of vernieuwen (Slingers / taartpunt/ kaarsjes / etc -

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig bezorgd heel goede en mooie bloemen hebben lang gestaan

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De kaarten zien er altijd "tip top" uit en worden op tijd afgeleverd.

Soms zou ik graag een extra envelop willen bijbestellen. Ik heb b.v. vandaag een kaart besteld voor een vriendin in Canada die zij op haar beurt weer wil sturen naar familie en dan is het jammer dat er achter op de kaart haar naam en adres staat. Tot nu toe is het alleen mogelijk om dan de kaart naar mij zelf te sturen om een extra envelop erbij te bestellen. Met een vr. groet Tonny

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wat een gemak en keuze!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

24 uur per dag beschikbaar.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Je kunt leuke kaarten maken.

Web site werkt vaak niet goed. Ballon met kaart bestellen moest vaak overnieuw , zo ook 2 kaarten in 1 bestelling maken, dan wil hij steeds de eerst gemaakte kaart weggooien. Heel vervelend en tijdrovend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles wat ik ooit besteld heb ,is perfect afgeleverd,op tyd ,bloemen b,v super kwaliteit,toppie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super!! Kan niet meer vergeten om de kaart op de post te doen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke site en snel geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige site, super levering en n hele leuke verpakking waar het in is verstuurd!! ZEKER een aanrader.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Service is prima

collectie gaat achteruit, mis mooie kaarten.Meesten, behalve condoleancekaarten (zijn redelijk), zijn erg oppervlakkig. Vind moeilijk iets te vinden voor ernstig zieke man die niet meer beter kan worden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

ALTIJD LEUKE KAARTEN VOOR ELK MOMENT EN HEB NOG NOOIT PROBLEMEN GEHAD MET VERZENDINGEN OOK NAAR HET BUITENLAND GAAT HET PERFECT!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Afhandeling van de bestelling is prima, nu nog op de bestelling wachten of die ook naar wens is.

Tijdstip van aflevering: 's-morgens??, 's-middags?? Ik wil desnoods betalen voor tijdstip aflevering.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

snelle service

zaken worden automatisch zonder overleg bezorgd bij buren. Dat kan ZEEER vervelende situaties veroorzaken. We wilden absoluut niet dat de buren dit pakket zouden ontvangen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam