goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben tot nu toe tevreden, maar zou het wel fijn vinden als er ook speciale kaarten voor ik wordt oma of ik wordt opa zouden zijn. er zijn heel veel oma's en of opa's die alleen zijn waarvan de man of vrouw overleden is of gescheiden zijn. en als de baby er is ook om ze te feliciteren, en niet dat er altijd opa en oma op staat. dat zou fijn zijn. Verder ben ik tevreden heb al menig kaartje verstuurd. Ik heb het in de verkeerde kolom gezet sorry. groet Jenny

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De kaarten en evt. ballonnen/bloemen worden altijd keurig op tijd bezorgd. Handig deze service en wetende dat het keurig verwerkt wordt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gemakkelijk en betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk te gebruiken, veel keuze, goede bezorging

Er zou nog wat meer variatie in kaarten kunnen komen. Zeker voor mensen die bv langdurig ziek zijn, met iets van: kop op, je bent al zo ver, het laatste stuk kun je ook nog...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, snelle service, leuke aanbiedingen en actors.

Vaak gehad dat de website vast liep en m'n kaart weg was. Vervelend on tijdens het bestellen steeds NEE DOORGAAN moeten klikken (cadeau etc.)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kwaliteit kaarten en veel mogelijkheden. Eigen ontwerp is mijn favoriet! Eenvoudige procedures voor maken van kaart en veel variatie mogelijk. Gezellige cadeaus en altijd in mooie/nette verpakkingen bezorgd. Perfecte bezorging, zelfs met tracking, helemaal top.

Uuuuuuuh .... aangeven voor welke landen de cadeaus wel of niet meegestuurd kunnen worden? Ik vergeet het steeds, kan het nu wel in Belgie? Maar zijn er dan andere cadeaus?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een geweldige eenvoudige interactieve website. Misschien niet de goedkoopste, maar ze leveren wel altijd kwaliteit!

Als ik aangeef dat een bestelling het beste na een bepaalde tijd afgeleverd kan worden dan zou ik het op prijs stellen als dat ook gebeurt. Maar ik begrijp dat dit buiten de invloedssfeer ligt van Greets.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze in kaarten en cadeaus. Snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze, makkelijk en snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Accurate levering. Perfect op tijd. Grote verrassing!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles!! Leuke kaarten, veel keus, veel kadootjes die erbij passen, mooie opmaak, snelle levering

Geen! Ga zo door!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Jr krijgt precies wat je hebt besteld. Telefonisch ook goed bereikbaar. Teveel geld overgeboekt, meteen retour. Kortom top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze in kaarten en voldoende mogelijkheden voor een eigen inbreng om een persoonlijk tintje aan een kaart mee te geven. Correcte bezorging en mooie kaarten die niet afwijken van de voorbeelden

Actiecodes worden niet altijd opgenomen en de limit van de besteltijd loopt wel eens voor.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, correcte aflevering van bestelling. Uitgebreide selectie kaarten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Mooie en leuke kaarten. Zéér betrouwbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

lekker gemakkelijk,ook als het regent hoef je niet naar de brievenbus.je kunt met je pinpas via ideal of zo betalen.

niet nodig, werkt prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel blij met de levering en het kaartje. Heel profesioneel en leuk!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig kaarten maken,makkelijk versturen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten en ballonnen. Succes verzekerd

Meer kortingsacties met ballonnen en kaarten zou leuk zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz kaarten zijn erg leuk,en zeker daar waar je een foto kan bewerken in je kaart,iedereen die zijn kaart ontvangt is erg verrast!! Het is een makkelijke en overzichtelijke site,ik ben zeer tevreden. Blijf er zeker kaarten bestellen!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

1. Groot assortiment kaarten en cadeau's. 2. Mogelijkheid tot ver van te voren inplannen.

1. Cadeau mogelijkheid naar buitenland zou leuk zijn. 2. Meer keuze jubileumkaarten (zoveel jaar bij de zaak etc).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De kaarten zijn helemaal super. Erg mooi afgedrukt ook. Ik ontwerp altijd zelf van geboortekaart tot kerstkaart en dus is dit wel mijn vaste adres geworden.

Ik wilde contact zoeken met Greetz omdat ik een vraag had over het maken van kaarten maar dit is niet te vinden op de site. Het kan ook mogelijk zijn dat ik het niet kan vinden dan zie ik ook graag een contactlink tegemoet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al veel bij jullie besteld en altijd op tijd bezorgd. Super! En als het even minder is (ballon liep erg snel leeg) is de oplossing zonder enige discussie een nieuwe. Top service.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam