perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en genoeg keuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzichtelijk en makkelijk te gebruiken

Meer assortiment

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten en kadotjes, goede service!

1 keer gehad dat ik een kadotje met kaart had verstuurd en alleen het kadotje was aangekomen en de kaart niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

grote keuze correcte behandeling op tijd bezorgen het goed op de hoogte houden van de bestelling ruim van tevoren kunnen plannen

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

op tijd verzenden mooie kaarten gemakkelijke website

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De site is duidelijk en overzichtelijk, werkt snel en daardoor stuur je sneller een kaartje

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super boeket afgeleverd en dagen plezier van gehad.Alles supergegaan. Echt een super bedrijf.

NIETS...Ga zo door.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed en overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk met een goede service en hele leuke aanbiedingen.

ik vindt alles perfect

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handig

Moeilijk te zien of je in de toekomst kaarten hebt besteld. Doms krijg je dan de melding: vergeet je due en die zijn verjaardag niet. Dan denk ik jeetje nig een kaart versturen blijkt dat ik hem Sl een half jaar eerder besteld en betaald heb. Dat vind ik een verbeter punt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke site, heel divers, en leuke kaarten ed

Geen idee

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd, niet te duur, je kan leuke extraatjes toevoegen (die wel wat aan de prijs zijn maar voor een keertje wel leuk!)

Kosten van de extraatjes iets omlaag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede service!

Ik wil alleen kaarten versturen, geen kados

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik stuur al een aantal jaren mijn kaarten met greets,en ik kan alleen maar zeggen, nooit meer naar de winkel om een kaart te kopen. Greets heeft zoveel mogelijkheden, dus voor mij is Greets super.

Helemaal goed zo.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een fijne manier om mensen te feliciteren. Er is een heel goede keuze aan kaarten van grappig, tot heel mooi. De prijs valt reuze mee en als de kaart eenmaal gemaakt is hoef ik mij verder geen zorgen te maken. De kaart gaat op tijd naar de bus.

Soms weet ik niet wat ik moet doen om de kaart een andere kleur te geven of een ander lettertype. Als ik te weinig plaats heb op de rechterkant en ik wil liever aan de linkerkant gaan beginnen, dan gaat het selecteren wel eens fout en krijg ik de tekst niet aan de andere kant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gisteren zelf 4 theemokken ontworpen en vandaag al in huis. Ze zien er super uit! Na een telefoontje met de klantenservice kreeg ik ook nog eens korting op de verzendkosten omdat alle mokken naar 1 adres moesten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Makkelijk goed dus prachtig veel keus

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede uitleg bij bewerken en snelle en correcte afhandeling en bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd beschikbaar en betrouwbaar en makkelijk

Bij de bloemetjes had ik ook graag wat kleinere/goedkopere varianten zoals een klein handboeketje. Wat anders: van de week had ik wel een klein rouwkransje oid willen versturen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service en veel keuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaarten zien er prachtig uit en altijd op tijd geleverd..

Soms valt alles opeens weg..hele kaart weer leeg, of opeens storing.. dan baal ik echt..

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam