perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ze zijn altijd op tijd met de kaarten te bezorgen echt toppie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op 8 Juni j.l. hebben mijn collega en ikzelf een mooie kaart en een bos bloemen laten bezorgen voor onze leidinggevende die 60 jaar werd, alles werd op tijd bezorgd en de bloemen waren fantastisch. fris en mooi verzorgd. Chapeau voor Greetz.

Ik zou dit bedrijf wel nog willen aanraden om wat meer verzorgings artikelen voor de man aan te presenteren in uw aanbod van cadeauartikelen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

leuke ontwerpen!

Het is me niet gelukt mijn adres (afzender) op de achterkant (of voorkant) van de kaart te melden. Daar werd ik niet naar toe geleid. M.v.grt., Mariet Odijk-Schijf

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind het een goed en fijne site bestel heel vaak kaarten om te versturen dus voor mij is het greetz

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Altijd leuke kaarten en reacties.

Fotokaarten zijn regelmatig slecht te bewerken, of lopen vast op het laatst. Tijdsrovend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed toe te vertrouwen dat zendingen op tijd komen. Mooie artikelen. Makkelijke betaal procedure.

Op dit moment geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige Site en service,nooit problemen gehad! Kaarten komen op tijd en ik bestel alle kaarten die ik verstuur via deze site, altijd leuke kaarten en leuk ook dat je met foto s kan versturen, doen het altijd goed bij de ontvangers Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus

Ik zou het wel fijn vinden, als u ook wat religieuze kaarten had, bv. Met Kerst, maar ook kaarten met een bijpassende bijbeltekst.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keus uit heel veel leuke kaarten die je ook nog eens gemakkelijk en op verschillende manieren kunt aanpassen met tekst, foto's, stickertjes en muziek. Je kunt er iets heel persoonlijks van maken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk bestellen via internet.

niet altijd komen de kaarten aan,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

al jaren meer dan tevreden !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd een kaartje bij de hand voor iedere gelegenheid nooit postzegels hoeven kopen leuke cadeau, s wat je ook besteld alles is van goede kwaliteit uitstekende service ooit een keer een fruitmand besteld alles was heerlijk vers en goed en netjes bezorgd. Ook kan je gewoon bij greetz een fles wijn bestellen deze wordt op een keurige manier verpakt

Het zou ook eens leuk zijn om bv. koffie in een bus te verpakken k of koekjes in een leuke doos of kleine gastenzeepjes in een leuke verpakking dat is weer eens wat anders verder zou ik het niet weten Greetz is gewoon top ik zou ook nergens anders kaarten of iets dergelijks willen bestellen min punten kan ik niet noemen bij Greetz

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bij Greetz kan je op een prettige en leuke manier je kaarten versturen ,eventueel met foto's en leuke versieringsstickers . .Er is heel veel keus .Zo nu en dan maak ik er graag gebruik van ,i.v.m mijn inkomen kan het niet te veel en te vaak,maar de keren dat ik wel er gebruik van maak ,ben ik heel tevreden over . .

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaarten prima in orde

Dat je de kleur en de grote van de letters kan instellen voor de hele kaart en dat je dat niet steeds opnieuw moet in stellen dat kost erg veel tijd en dat is jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar ,leuke aanbiedingen en mooie kaarten. En de kaarten zijn altijd op tijd. Groet Pia

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuk assortiment, altijd op tijd, snel en betrouwbaar, overal te regelen...

bestelling via app en tablet niet altijd optimaal, graag verbeteren, dan is het gebruikersgemak nog groter!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles werkt naar wens. Heel veel keuze.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij greetz Bij navraag of de kaart en bloemen goed waren aangekomen kreeg ik een mooie positieve reactie en waren de bloemen vers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

DE klantenservice is ook echt een klantenservice. Heel goed geholpen de keren dat ik ze nodig had. Top Hou die klantenbenadering vol!! Chapeau; al klant vanaf de eerste weken! En nog steeds tevreden.

Wel jammer dat de prijzen echt hoog zijn geworden. Kaarten zijn duurder dan in de winkel. Dat was eerst niet. Vandaar dat ik tegenwoordig maar weer vaker voor het handgeschreven kaartje kies. Jammer dat als een bedrijf succesvol is, de prijzen stijgen ipv gelijk blijven... bah.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaart is altijd op tijd,ik heb laatst een kaart gestuurd met een fles wijn,viel erg in de smaak,en zag er heel leuk uit! Ik stuur al jaren vooral fotokaarten met Greetz,ik ben een heel tevreden klant!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaarten,bloemen en kado's worden altijd op tijd bezorgd.Ruim assortiment

Site blijft wel wens hangen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een groot aanbod producten, goede service. Leuk dat je voor punten kan sparen voor 2,50 korting. Werkt goed op iphone.

Vrij duur als je bv bloemen wilt versturen. Dan zijn andere websites vaak goedkoper. Kwaliteit van de bloemen gemiddeld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Je kan zelfs op zondag laten bezorgen helemaal top

Meer kinderkaartjes

Laarderhoogtweg 20