goede service, goed behandeld

Pluspunten

Enorme keuze en snelle service

App en website lopen nog geregeld vast, daar valt nog winst te behalen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service, uitgebreide kaartencollectie. Heel veel mogelijkheden ook qua extra kadootjes!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel, goed en doen wat ze beloven

Niks!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke jaar en en cadeaus. Superhandig om vanuit huis te regelen.

Bij het aanbrengen van wijzigingen (heen en weer gaan tussen de schermen) gaat er wel eens iets mis waardoor ik opnieuw moet beginnen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het is super makkelijk en je hoeft er de deur niet voor uit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede en snelle service . Daarnaast zijn de producten zeer goed verpakt zodat het pakketje , kaart uitstekend aankomt bij de ontvanger.

Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kwaliteit en service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik had vergeten een afzender er op te zetten, toen heb ik met de klantenservice van Greetz gebeld en direkt werd het aangepast zonder problemen. Zeer goede en vriendelijke klantenservice.... Fijn ook om het pakketje helemaal te volgen wanneer het ongeveer aankomt..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zelfs vanuit het buitenland is het heel praktisch iemand in nederland te verrassen met een kaartje en je bent dan altijd op tijd!! de leuke acties zoals iedere 2de kaart gratis enz.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bij een prangende vraag ook al is in het weekend krijg ik meteen het juiste antwoord.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment, duidelijke site, snelle aflevering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is super goed doe dit al heeeeeéeeel lang nog nooit problemen gehad

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, makkelijk en groot assortiment. Altijd op tijd....... Gewoon erg leuk om te versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer goede service bezorger pakte de bloemen uit en zette ze in een vaas voor mijn moeder die 91 jaar was geworden en dat zelf niet goed meer kan een grote pluim voor de bezorger

slechter dan verwacht

Pluspunten

Gebruiksgemak bij het zelf ontwerpen van kaarten, etiketten etc. Ik was tot mijn laatste bestelling dan ook super enthousiast en zou 5 sterren geven.

Het etiket op de fles wijn was heel erg lelijk geplakt, met een vouw en een grote bobbel. Dit vond ik super jammer voor een kado van 27 euro! Het gaat bij dat kado juist om het persoonlijke etiket met een mooie foto en tekst. Ik was super teleurgesteld over het resultaat. Een verbeterpunt is dat Greetz zelf ook checkt (kwaliteitscheck) wat er naar haar klant gezonden wordt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Buiten kaarten ook prima te gebruiken voor prachtig boeket goede kwaliteit bloemen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Enorme keuze aan leuke kaarten, goede bezorgservice

beetje duur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel leuk dat ik op mijn eigen verjaardag een kaartje van jullie kreeg! Mijn bestellingen komen altijd precies op tijd aan en krijg altijd wel complimenten voor die leuke kaarten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles word gedaan zoals jij het wilt. Nog nooit geen moeilijkheden gehad. Een prima bedrijf waar je erg veel keus heb.

Ik zou het niet weten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Dit is mijn eerste kennismaking. Even afwachten hoe alles verloopt. De opzet van deze dienst is uitstekend.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kaarten versturen gaat prima, maar iets versturen via Packs is een puinhoop. Je besteld iets op dinsdag de 18r met het verzoek om het op vrijdag de 21e te leveren, dat krijgen ze niet voor elkaar. het is al de 2e keer dat Packs mij laat zitten. Voor kaarten prima, maar via Packs een dikke vette NEE.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

makkelijk en fijn dat je kaarten alvast in de wacht kan zetten zo kan je nooit een verjaardag vergeten

er zijn teveel kaarten voor kinderen, en ook teveel kaarten met namen erop, dat is een nadeel als je vergeet de naam weg te halen, heel pijnlijk, dus minder kinderkaarten en naamkaarten. Vind ook veel kaarten heel erg oubollig!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service! Het boeket en de kaart was precies zoals op de website.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam