goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel mogelijkheden,op tijd geleverd,goede service.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuk en makkelijk en snel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging!

Ik heb al een aantal keer meegemaakt dat de site heel traag werkte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel veel keus uit kaarten en je eigen ontwerp of foto's toevoegen kost niets extra. Als je te laat voor de brievenbus bent, kun je met Greez nog op tijd zijn.

Het toevoegen van foto's verloopt niet altijd vlekkeloos. Het zou fijn zijn als dat wat je al af hebt, automatisch bewaard werd. ( De mogelijkheid tot bewaren is er wel, maar daar denk je niet zo snel aan als je bezig bent) En dan moet je afsluiten als het vastloopt (bewaren is dan niet meer mogelijk) en dan moet je zelfs je keuze opnieuw doen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gemakkelijk een kaart maken door middel van een duidelijke uitleg. snelle service, geweldige, leuke, lieve, ontroerende, kanjer, humoristische en stoere kaarten voor iedereen wel een toepasselijke kaart. mee te bestellen kados zijn te gek; bloemen, bier, chocolade enz

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz! Werkt fantastisch. Goede kwaliteit, juiste bezorging, veel keuze, gewoon top. Zo is kaartjes versturen en ontvangen (weer) een feest!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke website, veel keus dus legio mogelijkheden. Het enige minpuntje zou kunnen zijn dat Greetz niet goedkoop is. Ik zou voordeliger uit kunnen zijn als ik alle aanbiedingen die ik van Greetz toegestuurd krijg zou benutten.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment en goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke acties Goede klantenservice Mooie kwaliteit fotokaarten

Niet op elke achterkant vd kaart: Greetz, de leukste kaartenwinkel. Denk aan condoleancekaarten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

doet wat ze beloven !!!!!

----

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima service, voor iedereen wel 'iets' dat in de smaak valt, reuze makkelijk in gebruik en desgewenst 'heel uniek' .

Keuze mogelijkheid om voor rouwkaarten een rouwpostzegel te kunnen aanvinken in plaats van dat kleurrijke zegeltje. Iets doen met de aangeleverde verbeterpunten/tips, ik meld dit al jaren en een ' gepaste postzegel' zit nog niet in het assortiment.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle service, veel keus en goede helpdesk!

Geen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd zó leuk om een kaart te maken via Greetz

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke site, geen gezeur, prima afwikkeling. Nog nooit teleurgesteld geweest en ik verstuur mijn kaarten al vrij lang op deze manier.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk, snel, op tijd en goed!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, groot assortiment en vooral: verzending op alle dagen! Dit miste ik bij een concurrent (waar ik nog een kortingsactie had lopen) ;-)

Niet iets dat ik kan bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- mooie app om persoonlijke ansichtkaarten te maken - mogelijkheid om extra cadeau's toe te voegen - prachtig eindresultaat, mooie kwaliteit papier etc - altijd op tijd verstuurd

slechter dan verwacht

Zou fijn zijn als bestellingen te traceren zijn. Ook in het buitenland. Mijn bestelling van 10-06 naar Frankrijk is nooit aangekomen. Teleurstellend. Ordernummer 1-NMV78JE3KX Betaald via: IDEAL

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd precies op tijd , ook in het buitenland. Gewoon super !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal tevreden over Greetz. altijd leuke reacties over de gestuurde kaarten gekregen. Veel keuze uit karten, foto's en lettertypes. Als verrassing een verjaardagskaart gekregen , echt superleuk !! Ga zo door Greetz :-)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestel vaak omdat ik het gewend ben hier te bestellen

Kaarten maken via iPad loopt vaak vast, kun je weer opnieuw beginnen. Bezorgen via koerier is belachelijk duur!

voldoende, een redelijke ervaring

ik kon niet verder met betalen en laat het nu maar afweten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie en leuke kaarten , bloemen zijn ook mooi en is altijd keurig en op tijd bezorgd Ben heel blij met GREETZ

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam