goede service, goed behandeld

Pluspunten

- simpele site - snel bezorgd - niet duur - veel keuze - postzegelkorting - je kan kopen zonder account

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering in echte kadoverpakking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct artikel, snelle bezorging, uiterst betrouwbaar

Wat exclusievere kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging en makkelijk voor als je geen tijd hebt de stad in te gaan!

De prijzen van de kaarten en de cadeau's zijn nog redelijk aan de prijzige kant. Evt een assortiment van wat goedkopere items een optie..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wij hebben op 30 maart twee ballonnen ontvangen voor onze 25 ste trouwdag en die hangen nog !!!! Niet te geloven hoe lang dat gas goed blijft. het is nu augustus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn bestelling optijd bezorg. Keurig op de hoogte gehouden van de verzending en bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten en altijd op de goeie datum bij diegenen thuis!!!!

Zijn er niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een kaart versturen via Greetz komt altijd op tijd en ziet er precies zo uit als besteld.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaartjes en makkelijk te maken.

Meer acties met evt gratis postzegels of korting. Het blijft nog erg prijzig om het vaker te versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd oprijd Veel keuze Makkelijke app

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz heeft een groot aanbod aan kaarten en nog veel meer. De site is overzichtelijk en makkelijk. Met het kaarten maken word je stap voor stap begeleid en kan je je eigen draai geven aan jouw kaart. Je kunt zelfs uit meerdere kleuren enveloppen kiezen! Als je hier niet je kaart kunt vinden en maken, dan heb je niet hard genoeg gezocht!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemakkelijk, niet duur

Kaarten op volgorde van prijs zetten, gemakkelijker om een kaart met een bepaald bedrag te versturen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Op zaterdag 8 augustus werd de ballon in doos met kaart niet bezorgd bij mijn dochter. Een vriendelijke dame aan de telefoon maakte excuses en ik kreeg mijn geld meteen terug.

Wordt er wel overal in Nederland pakketpost bezorgd op zaterdag???. Als dat niet zo is, dan moet dit vermeld worden bij de bestelling. Dan kan de klant er rekening mee houden en de pakketpost één dag vóór de verjaardag laten bezorgen op het adres van de jarige. Nu krijgt de jarige het pakketje pas op dinsdag omdat op maandag niet bezorgd wordt. Mijn dochter heeft het nu nog niet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

* makkelijk te bestellen * veel keuze * snel geleverd * veel mogelijkheden om een presentje bij de kaart te versturen

Vooral zo doorgaan! :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd. Goede service. Als er een keer iets mis gaat, wordt het onmiddellijk hersteld.

ik kan ze niet bedenken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en gemakkelijk

Wat goedkopere kaarten in assortiment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, goede service, goede acties.

Hogere korting adhv verstuurde kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en eenvoudig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorm grote en gevarieerde keuze. Makkelijk te versturen. Niet duur. Punctueel. Betrouwbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wanneer er ergens iets fout is gegaan in de bezorging zorgt Greetz dat er een nieuwe levering wordt gedaan. Topservice.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede, snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Service uitstekend, ook als iets niet lukt wordt je goed geholpen door een medewerker via de chat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus en altijd correct uitgevoerd

Het lukt niet altijd om via tablet een kaart te bewerken

Pluspunten

Geen doet wat ze beloven!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service aart niet aangekomen ze sturen hem zo weer opnieuw voor je op. Top!

Op de tablet nogal wat haperingen bij het ontwerpen van een eigen kaart.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam