goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik stuur al jaren kaarten van Greetz. Als er een probleempje optreedt, dan komt er meteen reactie en wordt het opgelost.

Mooiere bloemen plaatjes bij de stickers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurige service van bestelde cadeaus en kaarten, waardoor verraste en blije vrienden en familie. Vooral het persoonlijk maken van kaarten en/of cadeaus wordt enorm gewaardeerd.

Cadeau keuzes wat uitgebreider over alle leeftijdsgroepen. Op de app is de navigatie soms wat onhandig, vooral als de verbinding wat minder is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit met hele leuke cadeau's met een steeds uitgebreidere keus. Door middel van Greetz heb ik al heel veel van mijn familie en vrienden kunnen verrassen in goede en slechte tijden. En toen er een keer slechte bloemen werden geleverd en wij contact opnamen met Greetz daarover werden er gelijk opnieuw nieuwe verse bloemen naar dezelfde ontvanger verstuurd. Greetz is een uitkomst voor mij en de 'TO GO TO' winkel omdat ik in Australie woonachtig ben en op die manier weet dat mijn attentie altijd op de gewenste datum aankomt!'

Misschien kunnen ze ook cadeau bonnen introduceren met een je eigen foto erop.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keus en de kaarten zijn makkelijk te bewerken

Zou ik zo niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten en toch persoonlijk

Niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd en overal de mogelijkheid hebben om een kaartje en/of cadeautje te sturen. Ook de bloemen zijn altijd super mooi

Ik zou graag nog wat meer muziek keuze hebben het is nu erg weinig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus en makkelijk programma

Niet te veel bijzaken gaan verkopen en waarom zoveel verschil in de prijs van de enveloppen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijke site, je wordt geïnformeerd over de voortgang van het proces

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Er wordt geleverd wat wordt besteld, correct op tijd.

De kwaliteit van een aangeleverde foto / ontwerp, wordt aangegeven door een kleur. Persoonlijk zou ik er, als amateur, behoefte aan hebben om aanwijzingen te krijgen hoe de kwaliteit te verbeteren en / of door Greetz te laten verbeteren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overal te bereiken en overzichtig en duidelijk

Zou ik niet weten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer leuk, handig en redelijke prijzen. Een aanrader voor iedereen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, snelle service.

Condoleance kaarten ontbreken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, fijne site, veel keuze

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi assortiment en betrouwbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

perfecte levering, ontzettend veel mogelijkheden,ik raad het al mijn kennissen aan om een kaart en vele andere mogelijkheden te gebruiken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

dag en nacht bereikbaar om kaarten te kiezen, zelf te maken en op een bepaald moment te laten versturen. Handig als je op vakantie gaat en toch bijvoorbeeld een fysiek verjaardagskaartje bij iemand wilt laten bezorgen. Prima prijzen en alles in één afwas klaar.

de immens hoge kosten voor bezorging op dagen waarop Post.nl niet bezorgt

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik stuurde 21/07 een XL kaart naar Australie met het verzoek om deze indien mogelijk op 03/08 te bezorgen ivm tijdverschil. Vandaag 06/08 is de kaart altijd nog niet aangekomen... erg jammer!! Voortaan maar weer met de gewone post, 8 dgn onderweg!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Printkwaliteit

Kwaliteitscontrole op orde brengen. 46 kaarten ipv 50 en 3 van vreemde mensen. Zeer amateuristisch! Geeft zeer onveilig gevoel.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Meestal goed

Als er iets fout gaat een mager excuses , Mag wel wat meer tegenover staan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, er kwam een fotomok beschadigd aan en na een telefoontje kwam er de volgende dag al een nieuwe!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

duidelijke website, leuke aanbiedingen als je ingeschreven bent!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam