perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle en fijne service! Af en toe een gratis postzegel of kaart. Ik kies altijd voor Greetz! Al meer dan 100 bestellingen gedaan!

Geen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is perfect verzorgd en geregeld

Geen op dit moment

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk, heldere app

Fotokaarten pimpen op je Iphone zou makkelijker kunnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind Greetz een erg fijne website. Ze hebben een leuke collectie kaarten, er is altijd wel een passende kaart voor een bepaald moment te vinden. Ook is het fijn dat je stampz spaart voor een gratis kaart. Het Greetz tegoed vind ik erg handig! Daarnaast laat Greetz zien zijn klanten te waarderen door met je verjaardag een kaart te sturen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles goed en duidelijk. Bij hulp altijd correct antwoord en advies

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prettige site, overzichtelijk, en kaarten worden op tijd geleverd,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk in gebruik, duidelijke website, leuke kaarten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op de geselecteerde datum bezorgd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle leuke originele organisatie!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het aantal mogelijkheden

aantal meer filter opties toevoegen bij het maken van een keuze voor een kaart. Er is namelijk een groot aanbod. Bijvoorbeeld bij verjaardagskaarten een keuze kunnen maken voor leeftijd zodat je niet door alle kaarten heen hoeft om opzoek te gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik bestel al jarenlang kaartjes en andere verrassingen via Greetz en ben een heel tevreden klant! Bestellingen worden altijd op de aangegeven datum daadwerkelijk bezorgd, de kaarten en andere producten voldoen aan de verwachtingen en van de ontvangers krijg ik altijd enthousiaste reacties! Kortom: TOP!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

fijne site klantvriendelijk ruime keuze aan kaarten

-ik vergeet nog wel eens mijn stamps te gebruiken, dit zou wat zichtbaarder kunnen zijn. -Door de ruime keuze (wat een plus is) vind ik het soms moeilijk om de juiste type kaart te zoeken. Ik heb echter geen idee hoe je dit beter zou kunnen navigeren -En....de bezorging kan soms beter, maar dat heeft te maken met jullie post partner.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk. Veel mogelijkheden. Geweldig als je in het buitenland bent en in Nederland op tijd een kaartje wilt laten bezorgen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helder en punctueel

slechter dan verwacht

Pluspunten

Was altijd een heel gebruiksvriendelijke mobiele applicatie. Ook zelfde kaart (eigen ontwerp) naar verschillende adressen versturen (via iphone) was kinderlijk eenvoudig. Helaas is dat door recente updates veel onoverzichtelijker geworden (is mij niet gelukt; heb er op vakantie mijn laptop voor moeten gebruiken en wifi nodig..).

Geen MyGreetz tegoed beschikbaar op mobiele applicatie? Was altijd wel zo, dus snel weer invoeren!

goede service, goed behandeld

Het is jammer dat mooie kortingscodes maar 1 dag geldig zijn (zoals voor de ballon of het boeket). En het is ook jammer dat dit niet goed vermeld staat in de mailtjes die je er over krijgt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- leuk dat er foto's en stickers toegevoegd kunnen worden; - leuk dat ook voorkant van de kaart persoonlijk gemaakt kan worden - als je de post te laat naar de brievenbus hebt gebracht (verjaardag bent vergeten) een prima oplossing! - zeer gebruiksvriendelijk

- het mag langer mogelijk zijn om de stampt in te leveren; - aanbiedingen, kortingscodes mogen langer houdbaar zijn

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Artikelen worden bezorgt op de dag dat jij het wilt. Ontzettend leuke spullen.

Ook graag keuze uit iets goedkopere boeketten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

lekker vanuit mijn huis kaartjes versturen zo makkelijk en betaalbaar

greetzzzzz ga zo doooooooor!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke site met veel mogelijkheden. (Bijna) altijd goede en tijdige leveri g

Op mijn MacBook kan ik niet meer inloggen in "my Greetz". Op mijn iPad wel, maar ik kan geen gebruik maken van mijn Greetz-tegoed. Bovendien vind ik de tekst bewerken behoorlijk slecht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele leuke kaarten en voorbeelden, en snel bezorgd!

als je eenmaal zelf een kleur kiest in de honinggraat als tekstkleur zie je niet welke kleur dit is (naam oid) en wordt dit ook niet aangegeven dus als je op de volgende pagina weer die kleur bij je tekst wil dan moet je heel goed zoeken waar die nu ook alweer stond.. Verder zou het ook prettig zijn als de volgorde van lettertype op alfabetische volgorde komt te staan, dit werkt net even iets lekkerder

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles perfect en makkelijk te bestellen.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam