perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd Altijd zoals besteld Altijd goed geregeld Super snelle bezorging Ik ben helemaal blij met Greetz

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering op tijd goed verzorgd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handige site

Misschien de prijs,dan meer klanten

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het werkt allemaal prima; de kaarten zijn gemakkelijk te maken en ze worden op tijd bezorgd.

Wat volwassener kaarten zou fijn zijn; de huidige collectie is erg kinderlijk. Maakt het moeilijk een passende kaart te vinden. Jammer. De adresregels mogen ook wel wat langer zijn; kom vaak ruimte te kort.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaarheid, ruime keuze

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuk verzorgd, vooral hoe de kado's aangeboden worden. Keuze genoeg. Leuke aanbiedingen. Altijd op tijd. Is er iets kapot of niet goed aangekomen altijd vergoeding en excuses. Gaat er bij mij iets fout, snel antwoord en altijd een oplossing.

versturen naar australie, maar dat wordt, denk ik, veel te duur en duurt te lang.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel,betrouwbaar, betaalbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze ,goede kwaliteit, snelle bezorgservice

Zo blijven !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Is heel gemakkelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel keus en verstuurd op de datum die jij wil

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd, makkelijk om je kaart te maken en/of bewerken, goede klantenservice als er toch iets fout is gegaan!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en nette levering. Originele kaarten. Betaalbaar.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Handige kaartservice, waarbij je ook je eigen foto's heel makkelijk kunt gebruiken. Kunt al ver van te voren kaarten klaarzetten om te versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik maak al jaren gebruik van de diensten van greetz en ben uitermate tevreden. De kaarten e.d. worden altijd keurig en netjes op tijd geleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk!!! Snelle afhandeling!!!

Eenmalige incasso verhogen naar €30,00. Hierdoor zal ik vaker een cadeau erbij nemen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle service en levering. Er is zelfs een app.

Wat meer neutrale kaarten zou ik fijn vinden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi assortiment. Gegarandeerd tijdige levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten en makkelijk om samen te stellen met een persoonlijk tintje er aan. De ontvangers waren erg enthousiast over de originele kaarten. De bezorging was op de beloofde dag, dus helemaal goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nog nooit klachten gehad! Altijd wordt de post op tijd ontvangen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doen wat ze beloven! Dik in orde dus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar!!! Ik woon in het buitenland en weet dus nooit zeker of mijn kaartje op de juiste dag wordt bezorgd. Sinds ik Greetz heb ontdekt ben Ik er zeker van dat mijn post ALTIJD op tijd wordt bezorgd. Ik kan het voor de volle 100% aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vele variaties. Het is helemaal geweldig dat je magic kan toepassen op veel verschillende kaarten. Levering altijd netjes optijd!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam