perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed bezorgd

Hebben ze niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk samen te stellen, onze feestelijke uitnodiging! En heeeel snel bezorgd!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben Zeer ontevreden tekst is maar half op de kaart bedrukt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk, makkelijk, niet duur en goede service

Zo doorgaan

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website. Gebruiksvriendelijkheid. Snelle service

Laatst opende ik de app op m'n iPhone en iPad maar daar kon ik niet aangeven hoeveel kaarten ik wilde. Ik was bezig met een uitnodiging als ansichtkaart maar nergens kon ik het aantal wijzigen. Erg vervelend want ga niet tig keer hetzelfde opschrijven. Dus toen via m'n laptop via de website en dat ging wel.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keus, mogelijkheid om cadeaus bij te voegen, stipt op tijd gepost, je wordt op de hoogte gehouden van het versturen, regelmatig leuke acties, spaarsysteem

Prijs van envelop apart, laat dit bij kaart inbegrepen zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kan er altijd op rekenen!!!! Jullie hebben me nog nooit in de steek gelaten!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Greetz is een geweldig programma wat fijn in gebruik is en waar je een ruime keus aan kaarten kan vinden.

Soms is het erg traag, misschien zijn er dan veel gebruikers op de site.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijk. Uitgebreid assortiment. De 'magic' kaarten maken het persoonlijk

Weet nooit goed hoe ik bonuspunten voor een gratis verzending moet gebruiken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

geweldig om via greetz kaarten te versturen het gaat ook altijd goed ik zet vaak kaarten klaar voor later leuk ook om kaarten met naam of foto te maken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten, leuke cadeautjes, levering altijd op tijd.

Er zouden wat minder dure cadeautjes tussen mogen staan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd stipt op tijd en mocht er iets zijn wordt het perfect opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vorige week een kaartje verstuurd dat echt op tijd moest zijn! Geen enkel probleem hoor! Het was keurig op tijd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel keuze en je hoeft er de deur niet voor uit. En regelmatig kortingen en Stampz. En leuk om eigen foto's te gebruiken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, op tijd bezorgd en makkelijk betalen...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, gevarieerd en altijd op tijd! Sparen voor een gratis kaartje als extraatje! Top toch?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette levering, leuke collectie aan kaarten. Ik kies snel voor deze manier van kaartjes versturen snel makkelijk en ziet er super uit. vooral met die leuke extra stickers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

IK KAN NIKS ANDERS DAN EEN DIKKE 10 GEVEN

BLIJF ZOALS JULLIE NU ZIJN....TOP

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aantrekkelijke sortering, makkelijk te maken, mooi als je kaarten van te voren al klaar kunt zetten. Heb inmiddels wel zo'n 150 kaarten gemaakt/besteld en nooit heb ik gemerkt dat er een niet afgeleverd is ! (waarbij je overigens ook altijd nog wel van de PTT afhankelijk bent ...)

Ik zou het een punt van waardering voor de klant vinden als je b.v. bij je 100ste (of 150ste) bestelling een gratis kaart mag maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel makkelijk om een kaartje aan te passen, te versturen en te betalen. ikgebruik Greetz nu standaard voor alle kaartjes die ik verstuur.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Origineel creatief punctueel handig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Cadeau kan ook zonder kaart Label wijnfles zag er netjes uit

Prijs is best hoog voor een fles wijn, helemaal met de verzendkosten er nog extra bij.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijk, snel, veel keuze en gratis stamps sparen

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam