perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig op tijd en het is altijd goed verzorgd.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Makkelijk bestellen; redelijk keuze, redelijk prijzig... en uiteindelijk blijken ze de leverdatum niet waar te maken en sturen ze aan op een koeriersdienst...

De afleverdatum is (weer) niet gehaald waardoor het effect van de kaart teniet is gedaan. Dit is mij al meermalen overkomen, terwijl ik ruim van te voren (meerdere dagen) de kaarten bestel. Als je dan belt met de klanten' service' krijg je niet eens een excuus... wel veel "Ja Maar..." Kortom erg teleurgesteld want de kaart is niet op tijd geleverd en teleurgesteld in de desinteresse van de klanten' service'.... Het gaat ze zeker te goed....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top bedrijf, goede service!

Prijzen zijn relatief hoog. Prijs/kwaliteit verhouding kan beter

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Genoeg keus en altijd adressen bij de hand.

Soms de prijs maar hebben genoeg acties.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd keurig verpakt en op tijd geleverd. Zelfs toen ik zelf eigenlijk te laat was 23.10 uur ( voor 22.00 uur) toch de volgende dag nog geleverd. Klasse een dikke 10

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd...

Iets minder verzendkosten in rekening brengen als ik het kaartje naar mijn eigen huis wil laten sturen..als het voor meerdere kaarten is snap ik het..maar voor 1 kaart vond ik dat tegenvallen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kaarten , snelle levering , goede service

zeer slecht, onaanvaardbaar

niet een bezorgdatum laten invullen die jullie niet waar kunnen maken.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Kaart zondag besteld, zou op dinsdag bezorgd worden. Niet gebeurd. Klantenservice helpt niet met het probleem en geeft doodleuk aan dat het nog wel 2 dagen langer gaat duren!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super leuke cadeaus, mooi ingepakt en top levering!

voldoende, een redelijke ervaring

Actie: 2e kaart gratis???? Zet alvast je kaarten klaar. Je maakt 4 kaarten en krijgt er 1 gratis. Zet dan bij de aanbieding van de actie duidelijk dat je maar 1 kaart gratis krijgt en niet heel klein in het allerlaatste regeltje.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

altijd keurig op tijd en als er toch iets fout gaan word het naar volle tevredenheid opgelost

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super ga zo door

soms wat zoeken voor mij maar ligt aan mij leeftijd. maar dan bel ik en helpen jullie mij

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Jammer, dat het in werkeheid slecht gaat ik heb vele malen naar dit bedrijf geschreven i.v.m korting maar nog steeds niet het geva zodat ik maar eens naar een ander firma gaat uit kijkenl En dat gezeur over wachtwoorden, ik heb er een in gezet maar steed weer niet goed niet goed niet goed

Vandaag toch weer een ballon verstuurd maar zonder korting, de kortingen kunt U toch later verrekenen ( per jaar ) dat schept een klanten winst. Hoe bekijkt je het

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel verschillende mogelijkheden.

Geen, ga zo door!

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alleen maar lof, leuke kaarten en altijd op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

mooie gebruiksvriendelijke site

geen ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus, goede en snelle service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie handige website. Klantenservice erg attent en reageert snel op mails.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De bestelde bloemenkaarten worden netjes en met aandacht verzorgd , order wordt snel behandeld, bloemen zijn vers!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb vaak gebruik gemaakt van Greetz en ben altijd verrast over de snelle service en de mooie kaarten. Over een paar maandjes bestel ik hier mijn geboortekaartjes! Alle vertrouwen in :) ook superfijn dat je het proefkaarte tot in detail zelf kan ontwerpen en dan gratis aan kan vragen! Zo krijg je tenminste echt een beeld van hoe het geboortekaarte eruit komt te zien.

Ik ben nog niet tegen verbeterpunten aangelopen: tot nu toe altijd goede en snelle service mogen ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

+ duidelijke website + nette bezorgservice + verse bloemen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker makkelijk.vanaf de bank een.kaartje sturen

Niet echt

Laarderhoogtweg 20