goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke producten

Voor ipad vind ik dat de functionaliteit en performance verbetering behoeft

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi assortiment. Goede levering en mooie opties.

Het kaartje wordt niet altijd op tijd bezorgd. Je kunt beter voor 5 uur bestellen hoewel men beloofd voor 8 uur besteld de volgende dag bezorgt wordt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kan het zo persoonlijk maken!! Veel keus

Sommige kaarten wat prijzig.maar vaak goede acties en je spaart voor gratis kaart wat t zeker waard is

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle & goede levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doen wat ze beloven en ze hebben kaarten voor alle gelegenheden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne en snelle service, en de kaarten zien er super mooi uit

Ga vooral zo Door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correct

Het beter kunnen plaatsen en/ of bewerken van geüploade foto's . Sorry ik ben in de war met Hallmark

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Maken beloftes waar, heldere communicatie, duidelijke prijzen. Bezorging op zondag goed verlopen.

Software soms iets onduidelijk, wanneer je bv later kaart toe wil voegen aan kadootje terwijl je dit niet vanaf het begin gekozen hebt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handig, snel en betrouwbaar!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Tot laat bestellen en dan de volgende dag al bezorgd! Ook met vaderdag bezorgd! Heel netjes!

redelijk prijzig & meer opties voor cadeau's (niet meer chocola of drank, maar andere categorieën)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd en prachtige kaarten. De eigen fotokaarten zeer favoriet.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ineens is de inlogkorting van 20% verdwenen ????? Uw KS geeft aan dat de korting nu in de prijzen is verwerkt.... Dat klopt niet ! Het is dat de brievenbussen hier al geleegd zijn... anders was ik per heden geen klant meer bij jullie geweest :(. Per XL-kaart ben ik dus nu 1,40 euro meer kwijt.... De Primera is goedkoper en daar weet je tenminste waar je aan toe bent Rare bedrijfsvoering.... en daarom zie je mij niet meer op Greetz. Dick Zeemeijer Nieuwegein

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Halve ster was verplicht. Eigenlijk vind ik het geen sterren waard.

Andere bezorgdienst inschakelen. Gisteren een briefje in de bus over een pakketje met een telefoonnummer dat ik moest bellen. Het pakketje zou vanmorgen voor 12.00 uur bezorgd worden. Wachten, wachten en toen om 14.00 uur het pakketje werd afgeleverd bleek het van mijn kinderen te zijn die allebei in het buitenland zijn. Een pakketje voor vaderdag!!!!!! Op het postlabel stond dat het zaterdag bezorgd moest worden. Ergernis bij mij omdat ik twee uur extra heb zitten wachten terwijl ik veel buiten de deur te doen heb en nu dus vanavond later klaar/thuis zal zijn. Teleurstelling bij mijn kinderen die dachten een leuke verassing voor mij te hebben bedacht. Verdriet bij mij omdat ik dacht dat ze in het verre buitenland vaderdag vergeten waren. Voor mij absoluut een reden om nooit iets via Greetz te doen. Te onbetrouwbaar voor je dure centen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

de zelfgemaakte kaarten zijn mooi

als de foto te klein is voor het fotobestand maak de foto dan iets groter zodat er geen witte randjes in komen als je een voorkant voor een merci maakt kan je beter de logo's weg laten dit staat mooier bij het geheel

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Woon in het buitenland. Via Greetz zijn mijn kaarten toch op tijd!

Buitenlandse lettertekens accepteren! (Zie bijv. Turks alfabet)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel kaarten voor diverse onderwerpen. Makkelijk te maken. Diverse betaalmethodes. Zeer tevreden.

Tot zover niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben heel tevreden over kaarten versturen met Greetz.Erg handig.Ik gebruik heel vaak de magic en fotokaarten.Daar kan je echt iets leuks van maken.Heb ook wel eens bloemen en ballonnen laten bezorgen.Niet goedkoop,maar wel erg leuk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Werkt ideaal, makkelijk een kaartje maken en versturen vanuit je luie stoel!

Mobile/iPad app werkt niet altijd naar behoren.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn kaart met cadeau werd niet door Post bezorgd, na dit doorgegeven te hebben, heeft Greetz opnieuw een verzending verzorgt, geheel op hun kosten! PERFECT!! alles toch nog goed gekomen. Wat een service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Service en snelle aflevering stel ik bijzonder op prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en goede service!

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam