perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doet wat ze beloofd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten, veel keus, mooie cadeau's, goede bezorging en de mogelijkheid te volgen of je pakketje is afgeleverd. Duidelijke site.

Ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

altijd op tijd

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service Veel verschillende soorten kaarten Mooie kwaliteit van kaarten Over het algemeen op tijd met leveren

Via iPad duren sommige wijzigingen die ik wil maken wat lang Bij de stickers/versieringen kan ik jammergenoeg geen kaders vinden Paar keer meegemaakt dat de kaart niet op tijd bezorgd werd, dus sindsdien laat ik de kaart die ik voor een bepaald persoon wil eerst ruim van te voren naar mij sturen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn opgewaardeerd saldo is verdwenen zonder enige tegenprestatie. Hoe is het mogelijk dat een saldo beperkt geldig is. Ik ga er dan ook vanuit dat u dit hersteld en verwacht contact.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mogelijkheid persoonlijke kaarten te maken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service.. lossen de problemen goed op. Aanrader

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne website, grote keuze, gamkkelijk een kaarts sturen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb net getracht een postcard voor vaderdag te maken, het is na 4x 'sessie verlopen' en enkele malen vastlopen van de website eindelijk gelukt, ECHT HEEEEEEEL ERG VERVELEND om dezelfde kaart zo vaak te moeten maken, dit heeft mij uiteindelijk meer dan 1 uur gekost! Groeten KW van Dijk

verbeter uw website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt, fruit was koel en vers

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd! Veel keuze. Makkelijk mee te werken.

Soms laat de kwaliteit van de foto te wensen over Het is niet helder dat bij het kiezen van een datum het gaat om een verzenddatum

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk en snel. Keuze uit veel kaarten die je zelf helemaal persoonlijk kan maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke site, laagdrempelig doordat account niet verplicht is.

Cadeaus zijn vrij prijzig, ik zou het eerder doen als het wat goedkoper was.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd super in orde. Elke verjaardag e.d. krijgt tegenwoordig een kaartje .... via Greetz natuurlijk :D

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk vanachter je buro. Vooruit plannen en klaar. Goede service

goede service, goed behandeld

Pluspunten

alles snel en duidelijk op de site. Prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorgen op tijd, leuke en gevarieerde kaarten, prijs-kwaliteit verhouding is goed. Voor iedere gelegenheid kun je bij Greetz terecht

misschien iets meer kleine, goekopere cadeautjes toevoegen aan het assortiment, want die zijn wel vrij prijzig allemaal.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke spullen!

Als je extra betaald om iets die dag geleverd te hebben, lever het dan ook die dag af!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Een dikke pluim voor Greetz! We hadden een kaart ontvangen zonder inhoud en afzender. Greetz heeft de verzender van de kaart gemaild zodat deze contact met ons op kon nemen! Nu weten we van wie de kaart komt. Greetz Service Team echt super, wat een service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie originele kaarten, te maken met eigen foto's of ge-uploade plaatjes. Emoticons etc. De grote kaarten zijn ook heel mooi! Je hoeft er de deur niet meer voor uit! Ik beveel greetz zeker aan aan familie en vrienden.

De mobiele app mag van mij dezelfde opties hebben als de pc versie. Ik loop nog wel eens vast bij keuzes die ik wil. Je kunt het lettertype niet veranderen qua style en kleur. Met Moederdag was het zo druk dat de website vastliep en mijn kaart niet op tijd af kwam. Dit is in jaren tijd 1x gebeurd. Maar dat zijn verbeterpunten voor jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Stipt op tijd mooiekaarten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betrouwbaar en ruime keus

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben zeer tevreden over het gebruiksgemak. O.a. de cadeau service is geweldig. En ben en blijf vaste klant.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam