perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Greetz is een uitkomst voor iemand die in het buitenland woont! Ik woon sinds 4 jaar in Spanje en vanaf hier plan ik verjaardagskado´s en kaarten in (vroeger vergat ik ze vaak en als ik er aan dacht kwam het of niet aan of te vroeg / te laat). Het mooiste ´Greetz-moment´ tot nu toe is dat waarbij mijn neefje ter ere van zijn 1e verjaardag met hulp van zijn moeder de gigantische doos met ballon opent. Dat gezichtje van hem: de opstijgende ballon nakijkend.. Het is gefilmd en onvergetelijk.. Dus, aan iedereen die Greetz mogelijk maakt: dank jullie wel!

- het assortiment kan me niet groot genoeg zijn - wellicht mogelijk in de toekomst: kaarten en wensen in je eigen handschrift toevoegen(?!)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker makkelijk een leuk kaartje versturen en altijd op tijd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keus uit leuke kaarten

In t verleden te late bezorging maar werd goed gemaakt door kaart te vergoeden. Nu alle kaarten keurig op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

het wordt snel verstuurd, ziet er goed uit,

ik zou de enveloppen gratis doen, de kaarten zijn wel iets aan de prijzge kant. Vorige week heb ik een kaart bij de Franse site Dromadaire verstuurd naar Franse vrienden, die zijn echt heel veel goedkoper. ik heb het idee als jullie ze iets goedkoper maken worden er nog meer verstuurd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn kaarten die ik heb besteld komen heel snel aan bij de gene die ik een kaartje wil sturen, je kan ook leuke foto's er op maken en een beetje ontwerpen. De prijs is ook niet zo hoog!

Tot nu toe heb ik niks gezien of ervaren waar verbeterpunten voor zijn!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

veel leuke kaarten en heel veel andere leuke dingen zoals kadootjes

niets

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb zojuist 2 exact dezelfde mokken besteld. Toch moest ik 2 keer verzendkosten betalen. Volgens de klantenservice kan dit niet anders! Een verbeterpuntje misschien….??

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel mogelijkheden, makkelijk en leuke kaarten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles! Superbedrijf!

Enkel ter feedback: Betreft adres invullen (vanuit je adressenboek) vind het iets onduidelijk staan (even zoeken) dan dat het was...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd op tijd en veel keus, goed verzorgde levering.

de mogelijkheid om tekst van de ene naar de andere pagina te kunnen slepen. Of copy / paste te kunnen toepassen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

DEZE KEER IETS MINDER POSITIEF....ZIE WOORDJE HIERNAAST....

BIJ DE AANVANG VAN MIJN BESTELLING... DE POSTZEGEL IS GRATIS...BIJ DE AFREKENING VIND IK DAAR NIETS VAN TERUG!! VANDAAR EEN GROTERE KAART GENOMEN...DUS DAT VALT MIJ ERG TEGEN...EIGENLIJK NIET EERLIJK....TOCH? IK BEN EEN GEREGELDE CLIÉNT VAN JULLIE!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer gebruiksvriendelijke site, dat vind ik het belangrijkste. Snel en duidelijk.

Kan niets bedenken op dit moment, ga zo door.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Goed idee, fijn dat je deur niet uit hoeft voor een kaart en/of postzegel. Leuke ontwerpen, brede keuze uit verschillende stijlen. Leuk dat je een cadeau bij je kaart kan verzenden. Ik zou het aanbevelen omdat het een bekend bedrijf is en de andere bedrijven die dit doen veel minder bekend zijn, maarrrrrr, de werking van de website laat echt te wensen over.

De werking van de website, Ik erger me altijd groen en geel wanneer ik een eigen ontwerp fotokaart wil maken. Echt een vreselijk programma, niet gebruiksvriendelijk. Zo ben ik daarnet weer ruim 40 minuten bezig geweest met een kaart, omdat er van alles tegenzit, en hierdoor wordt de kaart weer een dag later geleverd dan gewenst, omdat ik 'te laat' ben. grrrrr

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, praktisch en ruim assortiment, zowel online als via app. Zelfs na lichting reguliere brievenbus kun je via Greetz nog wel een kaart versturen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles. Assortiment, prijs kwaliteit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging, grote keuze aan kaarten. Handige website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mijn ontvangen heliumballon was binnen 4 dagen leeg. Na één telefoontje hebben ze de ballon nogmaals opgestuurd! Wat een service. Bedankt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Oneindig veel mogelijkheden om kaarten te maken, makkelijke software, snelle levering

Prijzen wat aan de hoge kant.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijkheid, de sortering kaarten, mooie kaarten, leuke acties.

Geen, alles is perfect.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De kaarten worden bij mij altijd op tijd bezorgd. Precies zoals ik ze op het internet maak. Het assortiment waar je uit kan kiezen is erg uitgebreid. Voor ieder wat wils.

De kaarten van for ever friends zijn erg leuk. Misschien een optie om die bij het assortiment toe te voegen?

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam