perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuze, vaak leuke aanbiedingen zoal gratis postzegel of gratis kaart groter laten zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele goede ervaring met dit bedrijf , mijn kado was op tijd , en stond de volgende dag keurig af geleverd voor de deur .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering exact op aangegeven datum en volgens afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en makkelijk. Ruime keuze in kaartjes

Niks

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten groot aanbod snelle goede service

Geen ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooie kaarten, mooie acties

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op leveren ze de kaarten en kado's af. Super

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het gemak om snel een leuke (foto) kaart te maken en te versturen, zonder dat je de deur uit hoeft. Ruime keuze aan allerlei soorten kaarten en nog betaalbaar ook. Als je wil kun je ook nog een cadeau of bloemen sturen en mijn ervaring met de bloemen van Greetz is zeer positief, zijn goed verpakt en vers. De betaling is makkelijk en verloopt goed.

GEEN

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk overzicht. ik word goed op de hoogte gehouden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gewoon het gemak om vanuit de luie stoel een leuke kaart te sturen. Regelmatig hebben ze ook acties zoals gratis postzegels, 2e kaart gratis of zelfs een gratis kaart.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig op tijd, geen omslachtig gedoe, eenvoudig via de app een kaartje sturen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaarten / prima verzorgd / goede website / makkelijk / correcte uitvoering

Kortingacties en extraatjes zijn soms opgeblazen om ze meer te doen lijken dan ze zijn. Krijg je een mailtje: Postzegels deze week gratis. Maar: behalve op trouw-, geboorte enz. Dat is niet correct. Korting is korting. Ook het feit dat Stampz verlopen in (naar mijn gevoel) steeds kortere tijd is wat teleurstellend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Al heel veel jaren bestel ik bij Greetz, en al heel veel jaren met plezier en tevredenheid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en makkelijk, een hele goede en overzichtelijke site.

Het zou makkelijk en fijn zijn als je tekst zou kunnen kopieeren van uit words en dan zo een heel gedicht of een ander stuk tekst kan plakken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

1) Zelf bezorgdatum kiezen 2) Veel assortiment 3) Snelle bezorging 4) Track en trace code

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De kaarten zijn altijd op tijd, de service met gegaraneerd snelle aflevering is helemaal top!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling. Greetz maakt waar wat zij beloven.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie kaarten, veel keuze, fijne website/app. Prima!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

makkelijke site

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ziet er altijd prima uit en op tijd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze uit leuke kaarten voor alle doeleinden, prima service, gemakkelijke website en leuke acties.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vele leuke cadautjes om op te sturen , waarvan je ook nog bij vele foto's kunt toevoegen, woorden, smileys enz. leuke kaarten en leuke acties

ik vind de prijzen van de cadau's wel aan de dure kant.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam