goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kaarten altijd verstuurd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel een persoonlijke kaart.

Misschien meer kaarten voor een lagere prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

maken het waar

is goed blijf dit doen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Veel verschillende kaarten en makkelijk te bewerken.

Op de mobiel nog iets eenvoudige bewerking van de kaarten net zo als op de gewone website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke en snelle site Ruime keuze prima communicatiw

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik vind het geweldig om mijn kaarten zo te maken, ik vergat altijd een kaart te kopen en op te sturen nu kan ik het maken van uit mijn huis!

voldoende, een redelijke ervaring

Website is zowel mobiel als via de pc erg traag, dit zou beter moeten kunnen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede reacties van ontvangenden, vaak heel verrast

wat meer tijd om te versturen , nu is het tot 10 uur, dit is vaak wat krap .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Maandelijks bestel ik online mijn wenskaaren via Greetz. Aangezien ik in het buitenland woon, kan ik op deze makkelijke manier toch al mijn familie en vrienden kaartjes sturen voor welke reden dan ook, verjaardag, geboorte, verhuizing of gewoon om te laten weten dat ik aan iemand denk. De service is prima, en tot op heden nog geen enkele negateiev ervaring gehad! Ikzou het een ieder aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Veel keuzes, leuke acties en je kunt zelf een creatieve kaart maken met je eigen foto's

Meer acties geschikt maken voor het buitenland, zoals cadeaus voordelig verzenden in Europa

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk toegankelijk

Iets meer goedkopere kaarten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer gmakkelijke website en interface, gemakkelijk een foto toevoegen en teksten plaatsen. Een kind kan de was doen, super! Vlot bezorgd op de afgesproken datum!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie producten komen afspraken na

Nu niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eerste keer, maar alles was uitstekend!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtig verpakt, op tijd geleverd. Een ballon die ik eind januari ontving, staat NU nog... serieus! Wel een beetje richting vloer gezakt en wat kreukelig, maar toch!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De kaarten komen altijd op de afgesproken dag! zelfs met de kerst was ik best laat met twee speciale kaarten sturen, op 23 dec. gemaakt en ze kwamen op 24 dec. aan echt toppie en zeer tevreden. Dank jullie wel voor het na komen van jullie belofte.

Klassieke kaarten uit de oude doos en dan met humor, ik mis echte humor kaarten. Zoals een ouder echtpaar bloot op een tandem met alleen sokken en schoenen aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

betrouwbaar en altijd op tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk,grote sortering kaarten en cadeau's

Site werkt vaak niet naar behoren. Dat is wel lastig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

vriendelijke klantenservice mooie kwaliteit van de kaarten leuke acties genoeg keuze!

Ik heb bewust geen 10 gegeven omdat ik denk dat je altijd kunt verbeteren. Maar ik ben heel erg tevreden over Greetz. Voor mij zou een verbeterpunt zijn dat je halverwege het maken van je kaart een x een pop up krijgt met de vraag of je wil opslaan. Als moeder van een jong gezin komt er nog wel eens iets "tussendoor" =) Daardoor gaat het dan wel eens mis en betrap ik mezelf er op dat ik dan maar "gewoon een kaartje" uitzoek ipv een eigen ontwerp met foto's. De mogelijkheid om opslaan aan te klikken gebruik ik nooit. Maar zoals gezegd, dat zou voor mij persoonlijk een uitkomst zijn... ;)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijk, snelle levering, goede acties, klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gemak, snelheid, creativiteit. Het maken van een (foto)kaart is een leuke bezigheid en het gaat snel. Voor de verzending hoef je de deur niet uit en je kunt eenvoudig vanuit het buitenland kaarten versturen.

De opmaak van de tekst, die op de kaart wilt zetten, is niet heel goed stuurbaar. Is het ook mogelijk om foto's voor plaatsing te bewerken, bijvoorbeeld een uitsnede maken?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot aanbod waar je ook eigen creativiteit in kwijt kan om het persoonlijk te maken. Daarbij maakt het gebruiksgemak en de goede service Greetz absoluut een aanrader.

Altijd een goed teken als me dat niet een twee drie te binnen schiet. Meestal wel belangrijk dat je zelf een goede internetverbinding hebt. (Maar je kan tegenwoordig ook je product tussentijds opslaan)

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam