perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle service! Half 8 's avonds bedrukt servies besteld en volgende dag half tien 's ochtends bezorgd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd op tijd in de brievenbus! Wat een gemak, en wat veel soorten kaarten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel een kaart kunnen versturen op alle tijden van de dag. Goede service

Rubriek met kaarten waar alleen bloemen of landschappen op staan.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke kaarten en ballonnen!

Balen dat ik de ballon niet kan laten bezorgen op de verjaardag zelf! (31 mei) en als ik voor een ballon, en 2 kaarten ook nog verzendkosten moet betalen terwijl de prijs al aardig hoog ligt, vind ik eigenlijk best belachelijk, boven de 25,- euro geen verzendkosten rekenen zou ik schappelijker vinden of iets in de richting ..

goede service, goed behandeld

Pluspunten

fijn dat ze op zondag bezorgen

jullie doen het prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snel bezorgd goede en mooie kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kaart komt altijd op tijd aan Veel keuze

Ik kan zo niets bedenken

slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke Magic kaarten waarin eigen foto's en tekst kan worden geplaatst!

Op de site is niet of onduidelijk of te laat aangegeven dat er geen twee kortingscodes kunnen worden gebruikt voor twee verschillende kaarten in EEN bestelling! Opslaan was niet mogelijk. Dus alles moest overnieuw. Heel irri !!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel gebruiksvriendelijk Grote keuze en mogelijkheden

Hetzelfde lettertype kunnen kiezen als op de gekozen kaart wordt gebruikt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

wat een leuke en geweldige betrouwbare manier van kaarten versturen.. super...

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Werkelijk geen een, zelfs 1 ster is nog te veel, maar het systeem laat minder niet toe, min 1 ster dus

na verschillende teleurstellingen het weer geprobeerd, en wederom grote teleurstelling. de Datum aangehouden die volgens het systeem mogelijk is en daarom wederom nog een keer voor Greetz gekozen en toch niet op tijd geleverd extra zuur daar het om een fles wijn met foto en persoonlijk etiket voor de 30e verjaardag van mijn zoon was. Dit is zeker niet de 1e keer maar wel de laatste keer dat dit gebeurt en ik zal ook nooit meer iets bestellen. Neem dan een ruimere kalender als je niet zeker van de post bent en adverteer niet misleidend

goede service, goed behandeld

Pluspunten

leuke kaarten, makkelijk te maken, ook de ondersteuning via de chat is een uitkomst

ik miste een kinderkaart met de tekst fijne vakantie en waar je dan zelf een foto in kan zetten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke kaarten waar je ook een leuk cadeatje bij kan versturen. Komt altijd optijd aan. Ik vind alleen de cadeautjes soms aan de dure kant.

Er zouden wat goedkopere cadeautjes tussen moeten staan voor de mensen met een smalle beurs

zeer slecht, onaanvaardbaar

9 mei besteld, nog niets ontvangen! Waardeloos bedrijf, uitnodiging is nu te laat

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Grote keuze in kaarten en cadeaus; Foutloze verzending, ook als je lang van te voren bestelt; Redelijk gebruiksvriendelijke website.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Helemaal Top! Goede manier om iemand te verrassen met een leuk kaartje!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke kaarten die je een eigen leuke touch kunt geven en leuke aanbiedingen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

veel mogelijkheden om met eigen foto's kaarten te maken

tijdig bestellen/ klaarzetten omdat er minder bezorgmomenten zijn via Post.nl....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed en snel, ideaal dus.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

99% van de bestelde artikelen worden op tijd geleverd

Lastig om een fotokaart via de app te maken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het correct bezorgen van de bestelde kaarten op het adres wat op gegeven is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Tot nu toe heb ik zeer goede ervaringen met Greetz. Kaarten worden steeds op tijd verzonden en het geheel ziet er zeer goed uit. Ik ben een zeer tevreden klant!

N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudige website, makkelijke stappen om tot een order te komen, breed assortiment van producten. Betrouwbare service.

Laarderhoogtweg 20

1101EA Amsterdam