Mooie schoenen maar waren wel wat lang onderweg

Mooie schoenen maar de levertijd was wat lang en ik kreeg geen updates dus ineens had de post ze afgeleverd op de afgesproken plek. Als ik een mailtje had gehad was dat handiger geweest. Verder zag de bestelling er keurig uit.

Prima.

Geen problemen, goed geregeld.

Ik heb betaald maar kreeg nooit een reactie

Ik heb schoenen besteld en betaald, maar kreeg nooit een bevestiging per e-mail. Ik stuurde zelf een e-mail naar de klantendienst, maar kreeg nooit reactie.

Fijne site.

Een mooie overzichtelijke site, met een schitterende collectie. Snelle correcte levering.

Overzichtelijke site , snelle levering

Mooie laarzen en goede service

De schachtwijdte van de hoge laars, was net te groot, na opmeten van mijn kuit gekozen voor M, omdat ik verwachtte dat S, na opmeten, te strak zou zitten. Helaas al mee buiten gelopen, omdat ik verwachtte dat S, na opmeten, te strak zou zitten. Dus ruilen was helaas niet meer mogelijk. Alsnog S gekocht, past perfect.. Ander paar laarzen dat ik ook had besteld, terug gestuurd. Hele goede persoonlijke telefonische service voor terug sturen en het terug ontvangen van de verzendkosten.

Na m’n aankoop schoenen binnen 2 dagen binnen

Kan beter

Ik hoef normaal gesproken schoenen nooit in te lopen maar deze wel. Erg jammer. Ik koop regelmatig Gabor maar nog nooit hoeven in te lopen.

Heerlijk zachtlopende en zittende schoenen

Geweldig!

Snelle levering!mooie sneaker.

Makkelijk besteld en goed geleverd Mooi en makkelijk instap schoenen

Goed en snel gehandeld op mijn bestelling en ruil!

Goed en snel gehandeld op mijn bestelling. Ook bij de omruiling naar andere maat! Service van bedrijf bij vergoeding bezorgkosten bij ruiling

Goede service, snelle levering

Blij met mijn mooie nieuwe schoenen en dank voor de snelle servcie.

Mijn ervaring is goed

Mijn ervaring is goed

Heel goede service en snelle verzending

De dag na bestelling het pakketje ontvangen

Snelle levering en mooie schoenen

Snelle levering en mooie schoenen

Gabor schoenen passen altijd perfect ( mede doordat de zool eruit kan) en zien er mooi uit

Mooi! Goeie kwaliteit. Al jaren fan van Gabor.

Super tevreden

Wel wat moeite moeten doen om te bestellen ik kon net de laatste paar van mijn maat bestellen .. super blij mee kwaliteit van gabor is voor mij een fantastische schoen bezorging voorspoedig . Ik ben blij

Prima, gabor zit altijd goed

De maat klopt gewoon

Gabor schoenen zijn erg comfortabel ik draag ze al jaren. Ze zijn er in verschillende kleuren dus die bestel ik dan ook. Donker blauw, Beige, wit, roze, licht blauw/ grijs. Ze lopen lekker dus ik wijk er meestal ook niet vanaf. Hopelijk zijn ze er nog heel lang.

Prima shop ervaring

Mooie schoenen. Zitten heerlijk. Snel geleverd.

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Ik weet dat een bepaald type sneakers mij als gegoten zit. Dus hoef ik niet lang na te denken over mijn bestelling. Alleen zou het fijn zijn als de breedte maten is duidelijker aangegeven zouden zijn.

Goede en genoeg keus. Goede levering.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond