Zeker met voetproblemen de comfort serie met breedte maten. Mijn redding om goed zonder problemen te lopen waar zelfs de steunzolen in passen !

Uitstekende service

Na enkele bezoeken in de Gabor shops, zonder nog mijn maat te vinden ben ik zeer tevreden om mijn enkellaarsjes alsnog te kunnen bestellen bij Gaborshoes.nl Een tevreden klant

De levering van de laarzen verliep heel voorspoedig met correcte updates. De laarzen waren precies wat ik ervan verwachtte qua model, kleur en pasvorm, en ze lopen heerlijk. Gabor is een fijn schoenenmerk.

Retouren

Je moet goed doorklikkennom te zien dat je retourkosten zelf moet betalen. Dat is zooooo waardeloos. Schrijf dit duidelijker op jullie site. 8,75 euro. Ongelofelijke tegenvaller! Schoenen waren te klein. Ik draag altijd gabor. Ik was verbaasd.

Goedevprijs/kwaliteit. Snelle levering

Heel goed.8

Al jaren dit merk bevalt heel goed .

Snel geleverd, duidelijke communicatie

Zie bovenstaande

Super klantvriendelijk

Mijn mail werd snel beantwoord en er werd meegedacht voor een goede oplossing die ik uiteindelijk zelf moet kiezen. Super

Prima schoenen

Ik draag al jaren deze Gabor schoenen . De vorige heb ik helemaal afgedragen,nadat ik ze al een keer heb laten verzolen. Dezelfde weer nieuw besteld

Goed, niets op aan te merken.

Prima laarzen voor een goede prijs.

Perfect afgehandeld

Ik ben perfect geholpen, mijn telefoon gesprek en de oplossing voor mijn probleem uitmuntend. Hiervoor dank.

Goede service bij terugstorten portokosten.

Ik ben zeer tevreden over de klantenservice. Na contact heb ik de door mij gemaakte kosten voor de retourlevering op mijn rekening gestort gekregen.

Goede pasvorm voor moeilijke voeten

Altijd goed goede pasvorm

Prima kwaliteit

Ik koop alleen maar schoenen, laarsjes van Gabor. Geweldige pasvorm, goed voetbed en de mogelijkheid breedtemaat te kiezen is erg fijn. Afbeeldingen en werkelijkheid komt altijd overeen!

Ik koop al jaren Gabor schoenen

Ook deze schoenen zitten als gegoten en ze werden super snel bezorgd

Snelle service Super laarzen

Eindelijk laarzen die ik meteen pas en die heerlijk zitten

Cabor comfort draag ik.al jaren

Bredere leest.Prima pasvorm en hoogte hak.

Goed geregeld

Makkelijke site, netjes geleverd!

Goede service en snelle levering

Alles goed geregeld

Fijne webshop, duidelijke info. Vlotte verzending.

Levering verliep goed en snel

Het was mij niet duidelijk dat deze website niet hetzelfde is als de Gaborwebshop. Ik had 3 paar schoenen besteld, kwamen op 2 verschillende aflevertijden en waren verzonden als 3 verschillende pakketten. Twee paar waren helaas niet de goede pasvorm en ik was naar de Gabor winkel gegaan in Haarlem voor het retourneren. Daar hoorde ik dus dat de Gaborstore en de Gaborshop 2 verschillende shops zijn. Erg verwarrend. Nu moest ik de twee pakketten terugsturen met de post. Ik heb er 1 pakket van gemaakt anders loopt het erg op. Ik ben dus niet tevreden dat dit, in ieder geval voor mij, niet duidelijk vermeld staat. En dus had ik extra kosten moeten maken.

Betrouwbaar

Geleverd als beloofd.

Shinny pumps

Pumps groen (petrol) hebben een perfecte pasvorm. Sluiten elegant aan de voet. En zoals ik gewend ben van Gabor klopt de maat precies. Heel handig bij het online schoenen bestellen. Gaborshoes.nl reageert snel bij vragen en krijgt voor klantvriendelijkheid van mij een 10. Ik zeg: Bedankt en tot een volgende aankoop.

Wisselend

Ik heb groene gabor instappers waarvan de li ker schoen pijn doet. Dus niet draagbaar. Heb dit al eerder gemeld maar nooit een reactie van jullie gekregen.

Mooie schoenen en passen uitstekend. Goede pasvorm. Top!

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET