Het is gewoon goed en ik raad het bij anderen aan

Goede ervaring ook bij een fout van mij en van hun. Alles wordt snel opgelost door hun. De klant wordt serieus genomen en is belangrijk

Zoals altijd goed

Gabor zit altijd goed. Online besteld en de volgende dag in huis

Snelle levering, prima site

Snelle levering, keurig verpakt. Gabor schoenen is altijd kwaliteit.

Positieve ervaring

Goede service!

Snelle en nette levering, ruilen in ander kleur verliep soepel, zonder extra opnieuw te bestellen.

Fijne site, snelle levering

Bijna net zo goed als in een winkel

De site is uitstekend met de juiste informatie over iedere schoen. De toezending was er na twee dagen, ondanks uw waarschuwing over drukte. Top.

Snelle levering, precies goed, precies zoals afbeelding aangaf

Bestelling snel geleverd. Schoenen precies zoals verwacht

Uitstekende winkel met geweldige service!

Ik had de verkeerde maat schoenen besteld, omruilen ging supersnel en ik had de juiste maat binnen 2 dagen alweer binnen. De verzendkosten stonden ook al gelijk op mijn bankrekening nummer teruggestort. Vandaar namens mij 5 sterren! Goed geregeld !

Geweldig comfortabele laarzen snel bezorgd

Prachtige laarzen van goede kwaliteit. Zitten heerlijk ook na een dag staan en lopen. Bestelling werd snel en soepel afgehandeld. Verpakking was netjes. Kortom, zeer tevreden!!

Klant vriendelijk

Goede service, schoenen online besteld, was verkeerde maat. Er werd meteen goede maat besteld, en in filiaal omruilen.

Zowel de schoenen als de website en levering zijn van uitstekende kwaliteit

Ik draag al jaren schoen van Gabor. Pasvorm geweldig en ook modieus.

prima service

Snelle levering, goed verpakt. Schoenen waren helaas te groot, maar na twee dagen stond het aankoopbedrag weer op mijn rekening.

Geduld is de moeite waard

Na een tweede bestelling mijn laarsjes eindelijk ontvangen via Post NL. Mooie laarsjes. Heel blij mee. Je moet wel geduld hebben met Post NL.

Prima levering in korte tijd!

Zie omschrijving

goede en vlugge afhandelijk van de bestelling

goede en vlugge afhandeling van de bestelling

De gehele procedure is super verlopen

Mijn ervaring is goed verlopen

Goede service, en hele fijne schoenen!

Ik ben blij met mijn nieuwe schoenen, die ik online heb gekocht: ze werden snel geleverd en pasten perfect!

op maandag besteld en op woensdag al geleverd.

Gaborshoes.nl makkelijk te bestellen en correcte levering

Ik draag al jaren enkel Gabor schoenen naar volle tevredenheid. Wanneer men de juiste maat weet is het makkelijk online te bestellen.

mooi

Sneakers van Gabor ,passen perfect sluiten goed aan rondom de enkels.

Fijne schoenen, makkelijk zoeken op de site van Gabor.

Ik loop meteen weg op Gabor schoenen en laarsjes, ze passen mij altijd goed. Nu de schoenen via internet gekocht omdat shoppen nu niet echt mogelijk is. Ook op deze manier goed geslaagd!!

Ruime keuze snelle levering

Zeer prettig