Mooie comgo

Vlotte levering. Jammer dat ik bij retour verzendkosten moest betalen

Zeer snelle levering !

Altijd al tevreden over mijn gabor schoenen , service in de winkel in Haarlem ook erg goed! Maar dankzij de pandemie kon ik die winkel natuur niet bezoeken .

Het was voor mij de eerste keer dat ik online schoenen kocht. Het was meteen helemaal goed! De maat was goed en de kleur en het model waren top Er zaten alleen 2 verschillende zwarte veters in.

mijn eerste ervaring is prima

mijn eerste bestelling ging prima ook snel geleverd. Alleen de e bestelling is na 4 werkdagen nog niet verstuurd dat is wel jammer. En telefonisch kan ik Gabor niet bereiken

Levering volgens afspraak

Tas werd keurig in goede verpakking afgeleverd. Ben altijd tevreden als bij Gabor bestel.

Mooie schoenen. Draag altijd Gabor. Snelle en uitstekende levering.

Uitstekende service

Prima service. Duidelijke communicatie.

Beste service

De schoenen had ik om 14.30 uur besteld. De volgende dag in 08.15 al binnen ! Dat noem ik nog eens service

Mooie schoenen en perfecte levering

Perfecte pasvorm

prima geregeld allemaal super

prima geregeld allemaal super

Super goed en snel!

Super goed en snel!

Goede levering en top kwaliteit

Schoenen lopen heerlijk

Makkelijk en goed

Het bestellen is makkelijk. Netjes verzorgd. De schoenen had ik snel.

Al mijn schoenen van Gabor zitten prima!!

Mijn laatste 2 paar zitten niet prima, maar geweldig! Ook vind ik fijn dat ze halve maten hebben. Ik heb de laatste 10 jaar alleen maar Gabor schoenen gekocht

zeer goed

goede er zaak

Goede schoenen, ondanks drukte snel geleverd!

Je kan d.m.v. De filters op de site je mogelijke keuzes snel bepalen (ook breedtemaat!). Ondanks de drukte bij PostNL toch met 2 dagen geleverd. Levering in nette, stevige herbruikbare verzendzak met nog een extra zak in de schoenendoos voor als de verpakking toch beschadigd zou zijn en je wilt retourneren. De schoenen/laarsjes zelf hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding, niet te duur voor degelijke kwaliteit.

Snel, mooi product, alleen verkeerde maat

Even was ik teleurgesteld, omdat ik toch verzendkosten moest betalen. Bij het aanbieden bij Post NL Maar vanwege de reputatie van de merknaam verwacht ik dat dat na het ruilen naar een halve maat kleiner verrekend gaat worden. Met vr. Gr. Toos Buijs

Snel en goed

Mooie schoen slechts 2 dagen na de bestelstatus in huis. Netjes verzorgd met indien nodig alle retour documenten. In mijn geval onnodig maar toch netjes.

Keurige levering en heel net verpakt.

Zeer tevreden met mijn mooie schoenen, draag graag Gabor schoenen. Was de eerstd keer dat ik bij jullie bestelde, ik ga normaliter naar de winkel.

Top sneekers

Ik heb ze afgelopen maandag opgehaald bij Post.nl en vandaag voor het eerst aangehad. lopen lekker. Alleen jammer dat ik vandaag een email kreeg waarin ze nog eens 20 euro goedkoper waren.

Excellente service

Snelle levering en kwaliteit

Fijne schoenen

De schoenen zijn van prima kwaliteit en zitten perfect. Snelle levering!

Klasse

Ondanks de topdrukte had ik mijn nieuwe schoenen binnen 3dagen thuis.

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd.

Het bestellen was gemakkelijk en de schoenen werden, zelfs in de drukke tijd voor kerst snel geleverd. Ze pasten niet zoals gewenst maar ook het retourneren was gemakkelijk. Fijn dat er schoenen waren in maat 43!

heel prettig

duidelijke website en snelle levering.

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET