Snelle terugbetaling na retourneren

Super en snel ongelofelijk. Echt een aanrader.

Super snel ongelofelijk. Echt een aanrader om hier je schoenen te bestellen.

Super mooie laarzen,zitten als gegoten.

Prachtige laarzen,perfecte pasvorm. Het is dat ze ‘savonds uitmoeten,anders hield ik ze aan in bed.

Overzichtelijke website, snelle levering. Gewoon een goede ervaring

Overzichtelijke website, goede en vlotte service

Voldoende keuze op de website, goede beschrijving van de schoenen en door meerdere foto’s heb ik een goed beeld gekregen van de schoenen die ik wilde kopen. De bestelling en bezorging verliepen vlot, zelfs tijdens de drukte van de kerst!

Alles naar tevredenheid.

Het was de eerste keer online bestelling en ben daar heel tevreden over. s’middags besteld en de andere dag s’middags in huis,ondanks Kerstdrukte. Geweldig!

zitten heerlijk en staan mooi

mooie korte laarsjes met hakje, maar zonder pijn in de voet!

Super goedgegaan

Ik had mijn sneakers best wel laat besteld,maar keurig netjes op tijd geleverd gekregen. Zeer netjes verpakt ,met alle papieren erbij als ze niet goed zouden zijn ,perfect. Aanrader dus.

Snel en correcte levering

Goed en snel ondanks de drukke kerst periode

Snelle service, mooie laarsjes!

Nog voor de Kerst de meteen goed zittende en mooie laarsjes binnen!

prima schoen

gewoon goed

Supersnelle bezorging en fijne schoenen

Zoals altijd zitten mijn nieuw e Gabor schoenen heerlijk!

PRIMA!

Duidelijke website, snelle levering!

Super snelle levering en heel blij met mijn nieuwe schoenen!

Ik ben zo blij met mijn nieuwe schoenen. Het is erg lastig om schoenen in maat 43 voor dames te vinden. Ik heb laatst bij jullie schoenen van Gabor gekocht in de winkel gekocht. Ze zitten heerlijk! Ik was er zo blij mee dat ik vorige week online nog een paar schoenen van Gabor heb besteld. Ze waren echt heel snel binnen en passen heel goed.

Super snelle service, zelfs in coronatijd !!!

Vriendelijke en vakkundige bediening. Ik kom graag in de gabor shop.

Zaterdag besteld dinsdag binnen toppie!!!!

Snel bezorgd prachtige laarzen

Prima service,

Mooi op tijd binnen gekregen. Goed verpakt!,!

Gabor is een super merk voor een leuke prijs

Ik draag zooltjes en die passen goed in de Gabor schoenen. De schoenen zien er hip en comfortabel uit en zitten erg fijn. Ik werk in een winkel en kan daar echt de hele dag op lopen. Ik raad het iedereen aan.

Goed bereikbaar. Snelle levering.

Vrijdag besteld. Nog telefonisch de maat gewijzigd zaterdag al geleverd..

Mijn enkellaarzen werden snel geleverd, ze zaten heel netjes ingepakt, ze zijn erg mooi en zitten heerlijk.

Ik heb nog niets ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen

Snelle levering. Geleverd met nieuwe plastic zak voor eventueel retouneren.

Overzichtelijke Website en zeer snelle levering, keurig verpakt!

Perfecte service

Schoenen waren heel goed verpakt. Er was zelfs een zakje bij voor het geval ze retour zouden moeten gaan. Door een fout bij post nl werd het pakket retour gezonden voor het werd aangeboden bij mij thuis. Zonder problemen werd het door de firma voor een 2e keer verstuurd. Heel erg bedankt.

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET