Ik heb 2x gebeld en beide keren ben ik erg fijn geholpen. Pakje goed verpakt en vlot verzonden. Laarzen zijn heel mooi.
07-01-2020 kocht ik een paar schoenen, artikel 57713F192 MIjn referentie is 37960. Nu wordt er bij retournering een orderbevestiging die per email verstuurd is gevraagd en of de factuur die bij de bestelling is gevoegd, kan worden meegestuurd. Geen van beiden heb ik ontvangen. Na contact met Gabor werd het snel gecorrigeerd en heb ik nu wel de factuur in mijn email ontvangen. De schoenen zijn heerlijk!
Hallo mevrouw van Ginkel, Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Wij betreuren het dat u geen orderbevestiging heeft ontvangen via de mail. Ik heb deze zojuist opnieuw naar u gestuurd. Mocht u deze wederom niet ontvangen, komt dit wellicht door een typfout in het e-mailadres. Daarnaast wordt iedere bestelling standaard geleverd met een leveringsbon en retourformulier, onze excuses dat u deze niet heeft ontvangen. We hopen u een volgende keer beter van dienst te kunnen zijn. Mvg, Gabor Shoes
Original review
07-01-2020 kocht ik een paar schoenen, artikel 57713F192 MIjn referentie is 37960. Nu wordt er bij retournering een orderbevestiging die per email verstuurd is geraagd of de factuur die bij de bestelling is gevoegd. Geen van beiden heb ik ontvangen. Ik ga nu een kopie maken van mijn bankafschrijving en stuur de schoenen met het retourformulier terug in de hoop dat het zo goed komt. Wel vreemd, vandaag kwamen de schoenen binnen die ik via bol.com bestelde en daarbij is het wel in orde. De schoenen zijn heerlijk!
Een site waar je eerlijk wordt behandeld
De bestelde schoenen waren snel verzonden en naar tevredenheid
ik bestelde schoenen, kreeg een bevestigingsmail. Kreeg vervolgens tot drie maal toe een email dat mijn bestelling was aangeboden aan TNT en uiteindelijk bleek de voorraad niet op orde en warden de schoenen alsnog niet geleverd. Slecht bezig!
Hallo mevrouw Meerssen, Vriendelijk dank voor uw beoordeling. Wij betreuren het dat u door een foute communicatie met PostNL mails heeft ontvangen over uw bestelling. Hier zijn wij momenteel volop mee bezig om dit probleem te verhelpen. De schoenen die u bij ons heeft besteld, waren wel op voorraad maar het laatste paar was beschadigd. Om teleurstellingen te voorkomen hebben wij daarom besloten deze niet te verzenden. Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak. Mvg, Gabor Shoes
Das war das erste Mal dass ich bei Ihnen bestellt habe. Somit liegt nur diese Erfahrung von der jetzigen Bestellung vor und die war gut
Goede prijs-kwaliteit verhouding, de laarzen werden snel verzonden, inclusief een track&trace code. Heel speciaal dat een lieve kaart toegevoegd werd aan mij bestelling, helemaal top!
zeer goede schoenen en goede leest
Alles kwam mooi op tijd en prachtige korte laarsjes...moeders was er heel blij mee!!
Op zondag voor de kerst besteld en op dinsdag al in huis! Sneller kan toch niet! Fantastisch! En de schoenen van Gabor zijn als vanouds zoals ik gewend ben. Voor de tweede keer besteld bij Gaborshoes en zeker niet voor het laatst, jammer dat er geen winkel in de buurt is.
Het is niet duidelijk dat Gaborshoes niet hetzelfde is als Gaborstore. Via de website gabor.nl kom je ongemerkt bij Gaborshoes terechtkomt en dat is blijkbaar een andere winkelketen. Ik heb alleen besteld omdat ik kosteloos kon retourneren in de winkel. In de winkel kwam ik erachter dat dat niet bij alle Gabor winkels kan., alleen degenen die horen bij Munnichs/Gaborshoes. Moest dus alsnog retourkosten van 6.95 euro betalen.
Beste mevr. Jonge, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Onze retourprocedure staat duidelijk vermeld op onze site, zie link: www.gaborshoes.nl/klantenservice/ruilen-en-retourneren. Mvg, Gabor Shoes
Ik heb laarzen besteld en helaas de verkeerde geleverd gekregen. Maar daar kan je als webshop dan wel weer in het verschil in maken om dit snel en correct op te lossen. Een mailtje was voldoende! Ik heb de fout gemeld. Snel kreeg ik een antwoord en er werd ook direct een oplossing geboden. Heel fijn. De portokosten die ik moest maken worden vergoed en inmiddels is mij toegezegd dat de juiste laarzen zijn verzonden. Wat ik echt prettig vind is dat er snel gereageerd werd op mijn vragen. Dat wil nog wel eens anders zijn.
- I.v.m. de feestdagen duurde de levering wat langer dan normaal.
Enige opmerkingen (kleine minpuntjes) betreffen: - het al ontvangen van deze enquette terwijl ik de bestelling (door de feestdagen) nog niet ontvangen had; - het zelf moeten betalen van de kosten van eventueel terugzenden (was in mijn geval gelukkig niet van toepassing, maar het lijkt me bij schoenen lastig om van te voren te weten of ze al dan niet goed passen/zitten).
Duidelijke informatie op de website en vlotte levering.
Snelle levering. Goed geadviseerd per tel.
Snelle levering, prima kwaliteit.
Volledig zoals ik van Gabor gewend ben. Goede pasvorm en zien er ook nog eens mooi uit. Levering supersnel!
De schoenen zijn precies zoals ze omschreven zijn op de site. Ze zitten goed. Ben er heel tevreden mee.
zeer tevreden!
Retourneren op eigen kosten. Jammer !
Zeer correct, van de laatste bestelling was 1 paar schoenen niet conform de kwaliteitseisen en is niet toegestuurd, wel is er direct gezorgd dat het betaalde bedrag is teruggestort. Heel fijn.
Duidelijke site. Goede levering. Keurig op de afgesproken tijd geleverd!
Had een verkeerde maat besteld, gebeld en door een heel vriendelijke mvr.Britta geholpen het was geen probleem de andere maat werdt meteen opgestuurd omdat ik het de zondag wilde dragen. Andere paar natuurlijk meteen terug gestuurd. Ja gelukkig zaterdag binnen. Bedankt voor het vertrouwen en de surves..
Precies de goede maat. Altijd fijne schoenen goed passend precies volgens beschrijving, Top Gabor!