Ik draag al jaren alleen maar gabor schoenen en ben er heel tevreden over. Pasvorm altijd goed. Alleen duurde de levering nu wat langer dan normaal.

Deze keer teleurgesteld met bezorging

Altijd prima snelle levering maar deze keer wacht ik al 5dagen op m’n levering en nog niets gehoord of ontvangen! Dus nee ,geen goede beoordeling.

Mijn ervaring is in 1 woord super

Laarsjes waren precies als op de site..maat ook en mooie kleuren....bestelling was gelijk de volgende dag en uitstekend verpakt.. gewoon super!!!!

Teleur gesteld

Mijn bestelling niet ontvangen. En ook het geld is nog niet terug gestort.

Vandaag besteld en inderdaad morgen ontvangen, snelle service en mooie kwaliteit schoenen

Mooie schoenen

Mooie schoenen, maar zoals vermeld staat er wit en de schoenen. zijn beige, jammer maar retour

Perfecte levering en service, toppie

Snelle levering. Duidelijke site en makkelijk te bestellen. Toppie.

De laarsjes werden de volgende dag al bezorgd, de beschrijving ervan op de site was prima, dus mijn ervaring is alleen maar positief.

Prima snelle service!

Voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis. Maat helaas te groot, gelijk halve maat kleiner besteld. Ook de volgende dag in huis. Ik mocht een ruilcode aanvragen voor het paar wat ik terugstuurde. In eerste instantie werkte dat niet via de mobiel. A la minute een nieuwe code gekregen. Werkte ook niet. Weer een code gekregen die ik heb uitgeprint. Dat werkte prima! Al met al zeer tevreden over de service. Ook de laarzen prachtig!

Alles oke

Service, verpakking en snelheid prima

Jammer dat je zelf de retourservice moet betalen, dan bedenk je je wel om weer wat te bestellen

Super mooie laarzen

De schachtwijdte is perfect door de veters. Ik heb altijd moeite om goed aansluitende laarzen te vinden. Snelle verzending en zeer goede kwaliteit.

Perfect en heel snel geleverd

Snelle levering, goede kwaliteit.

Volgende dag bezorgd en mooie aanbiedingsprijs voor schoenen die al lang op m’n verlanglijstje stonden en elders uitverkocht waren.

Fijne website

Ik bestel regelmatig Gabor schoenen (vooral sneakers) en ben erg tevreden. De sneakers hebben een goede pasvorm, moderne uitstraling en zitten lekker.

Snelle service.

Duidelijke website en een hele snelle levering!

Erg tevreden

Jammer dat de bestelde schoenen niet geleverd konden worden. Maar ik ben op tijd op de hoogte gebracht en het geld kreeg ik na een dag al terug gestort op mijn rekening.

Precies zoals omschreven

Heel blij met de schoenen. Precies zoals omschreven en snelle levering.

Fijn online shop

Bestelling snel en correct afgehandeld.

Snel bezorgd, mooie sneakers

De sneakers hebben een mooie knalroze kleur. Ze passen perfect en ze werden heel snel bezorgd.

Fijne klantenservice, ook als het even niet is gelukt.

Super, afspraak is afspraak!

Bestellingeng worden volgens afgesproken tijden/dagen afgeleverd. Retourneren goed geregeld. Binnen 2 dagen niuwe levering thuis.

De ervaring is goed.

Ik vind alles goed geregeld, ik had keurig de schoenen optijd wat gezegd was. Zaten keurig verpakt. Retourneren is ook geen probleem heb dat ook al een keer moeten doen helaas. En de service is super goed. Dank daarvoor.

Alles keurig geregeld, duidelijk gegevens voor retour zending. Maar dit voor mijn schoenen niet van toepassing want ik ben er veel te blij mee.

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET