Helemaal goed

Ervaring is zeer goed

Mijn schoenen werden keurig op tijd bezorgd, zowel door DHL als door post.nl

Redelijk goed

Ik heb geen mail gehad wanneer mijn schoenen bezorgd werden helaas, dat was jammer Verder is het prima verzorgd en netjes ingepakt bij mijn buren bezorgd

De service is prima, kreeg de schoenen inderdaad de volgende dag. Alleen, geen aankondiging van de transporteur, de voordeur stond open de doos is op de mat gezet en weg waren ze. Dat vond ik een minpunt.

Prima ervaring, snel verwerkt.

Op advies van 2de "Gabor" winkel verder gezocht op internet en geslaagd.

Prima binnen de tijd geleverd

Verpakking goed en voor het terugsturen nieuwe verpakking bijgevoegd. Telefonisch contact gehad en ook dat is top verlopen Samenvattend dus Goed

Fantastisch!

Binnen twee dagen de sneakers in huis en zoals altijd zitten ze meteen heerlijk door de goede pasvorm. Heel blij mee!

De schoenen zijn prima aangekomen.

Het was lastig dat ik niet wist wanneer de schoenen bezorgd zouden worden. Toevallig waren we net thuis toen de bezorger kwam. De volgende keer graag bericht.

Super!!!

Ik heb nog geen volledige ervaring. Mijn bestelling werd supervlug en correct geleverd. Ik moest ze ruilen en daar ben ik nog op aan t wachten,maar ik ga er van uit dat het even correct gaat gebeuren . Dus ,tot nu super tevreden.

Hai Geweldige sandaal. Gr Lia

Goedlopende schoenen snelle levering

Goedlopende mooie sandalen,

Post.nl gad een fout met verzending gemaakt. Ik kreeg mijn retour terug. Ik kreeg van Gabor meteen een retouretiket zodatvik niet twee keer €7,00 hoefde te betalen. Heel sympathiek. Ik draag sowieso meestal Gabor schoenen. Fan van.

Fantastische schoenen

Zoals altijd heerlijke pasvorm, mooi afgewerkt.

Slecht

Ik zit nog steeds op mijn schoenen wachten. Het zou later zijn, maar nu is het al 9 dagen geleden. Waar blijven mijn schoenen? Anny de Koning

Prima dienstverlening, snelle levering

Sneakers, die ik graag wilde, waren in de winkel niet te koop in juiste maat. Daarom online, wat me prima is bevallen.

Fijn geregeld

Had schoenen besteld , was alleen jammer dat er iets mee was zodat ik ze niet kon krijgen, maar keurig afgehandeld

Jammer

Altijd dezelfde maat Nu een schoen die veel te groot valt Op internet blijken daar dezelfde ervaringen te staan Was handig geweest als dit bij de schoen vermeld staat Nu kosten van retour Yvonne

Heel goed.

Ik heb een goede ervaring, schoenen zijn snel bezorgd.

Gabor…. Mijn merk!

Goede communicatie via de e-mail. Snelle levering. Bij retourzending snelle terugbetaling. Jammer dat je de retourzending (€ 7,25) zelf moet betalen.

Zeer vriendelijk, deskundig. Fijne communicatie.

Fijne communicatie, zeer vriendelijk. Deskundig

Goede site, keurige levering.

Gekocht en niet gehad.

Zo jammer. Leuke schoenen besteld en betaald en niet geleverd. Ze gaven aan dat er iets met de kwaliteit van de schoenen was. Beter om dat eerst te bekijken voordat je ze verkoopt.

Mijn favoriete schoenenmerk

Beste merk in schoenen. Ben weer super blij met mijn nieuwe hippe sandalen. Netjes geleverd en snel geleverd.

Fijne schoenen

Het valt niet mee om schoenen in een halve maat te vinden. Ben daarom heel blij met deze. Ze zitten als gegoten.

Ik ben erg tevreden.

Tevreden over: De pasvorm van de slippers De kleuren Het model En de snelle bezorging. Ik heb afgelopen keer een paar slippers besteld om aan iemand te geven voor haar verjaardag. Zij was er ook super blij mee.

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET