Mooi op tijd en fantastisch product! Precies wat ik graag wilde!

uitstekend

zeer snelle en correcte levering

Prachtige schoenen, precies zoals omschreven!

Service Top!

Top!!!!

Ik heb nog even moeten bellen omdat ik geen bevestiging had gekregen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan. Heel erg fijn. Groet Wilma

Prima service!

Snel geleverd, dit hoeft niet perse zo snel. Goede maat was niet meer verkrijgbaar bij vd Assem, Rotterdam. Fijn dat het zo kon.

Fantastische schoenen én service

Gabor schoenen voelen altijd als een warme comfortabele slof. En als ze niet goed passen zijn er aardige mensen op de klanten service die helpen en met je mee denken.

Zeer snel geleverd

Het verbaasde mij dat mijn bestelling binnen de 24 uur werd geleverd.

Geweldige schoenen, vlotte en keurige service.

Gabor schoenen zitten geweldig! Mijn vorige …. Jaren mee gedaan. Nu tijd voor een nieuw paar en ik hoop er net zolang plezier van te hebben.

Zitte n top

De pumps heb ik voor een vriendin besteld en zij was erg blij met de schoenen. Door het bandje over devoet blijft de schoen goed zitten.

Snelle levering en prima laarsjes

De bestelling werd vlot geleverd, met duidelijke aanwijzingen voor evt. retour zenden

Snelle levering, mooie laarsjes

In winkel in Eindhoven niet te leveren, online binnen 1 dag in huis

Super snel geregeld , duidelijke website. Snelle levering

Super.pasvorm

netjes verpakt, retourverpakking erbij

Lekker goed met ......

.Prima en heel lekkere schoenen. Daar ik een 80jarige ben zijn de veters voor mij te opvallend. De kreet van nou nou voor een tachtigjarige is dit wel TE. Ik besloot andere veters, zwart, te kopen, maar dat is mij helaas niet gelukt. Te dik of te smal. Uiteindelijk de smallere maar gedaan, maar het was echt mooier geweest als de zelfde dikte in zwart te koop is. Pech voor mij!!!! De schoenen zijn heerlijk.

Zeer snelle levering

Slechte verpakking . Mooie helaas te smalle pasvorm

De schoenen waren alleen verpakt in schoenendoos en plastic zak . Ik zag dat de doos na het openen van de zak beschadigd was !!! Misschien een extra kartonnen doos als verpakking in plaats van een plastic zak. Mooie schoenen helaas te smalle pasvorm.

Na een misverstand van post nl werd ik goed geholpen door een medewerker van gaborshoes. Super geregeld!!

Net als bij vorige bestellingen werd mijn bestelling onmiddellijk verwerkt en werden mijn schoenen meteen verstuurd. Uitstekende service, bedankt!

Heel erg tevreden

De laarsjes die ik zo graag wilde maar overal in mijn maat uitverkocht waren. Hier konden ze snel geleverd worden. Erg tevreden uiteraard over de laarsjes maar ook over de snelle correcte levering.

Fijn om hier te bestellen , snel geleverd

Prettige site en snelle levering.

Fijne site en snelle levering van de schoenen.

Voor mij alleen maar GABOR schoenen!

Al een groot deel van mijn leven verslaafd aan Gabor schoenen! Pasvorm is uitstekend, zijn enorm comfortabel en de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Prima service!

Ik had sneakers besteld en die zaten toch niet goed. Kon ze zonder problemen ruilen.

top

besteld en keurig op tijd binnen en na vragen stellen, gewoon supper

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET