snelle service en goede communicatie

Ik had twee paar schoenen besteld, maar bij het inpakken bleek één paar niet aan de kwaliteitseisen te voldoen. Daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld. Het andere paar is supersnel geleverd.

Snel maar jammer dat je verzendkosten bij retour zelf moet betalen!

Als ik dat geweten had. Had ik niet besteld!

Slechte service retouren

Had slippers besteld,maar helaas pasten ze niet. Om ze retour te sturen,moest je zelf de verzendkosten betalen.(beetje jammer) Ik zal hier niet zo gauw meer iets bestellen.

Heerlijke snadalen

Blij met de sandalen en zitten perfect. Jammer alleen dat als je 2 maten besteld, je vezendkosten moet betalen, voor het niet passende paar. Lidy

Snelle levering en een goede afhandeling

Heerlijke sandalen

Fijn voetbed, zoals je gewend bent van Gabor. Lopen heerlijk. Maar is precies zoals die hoort. Ook precies zoals die eruit ziet op de foto, een mooie schoen.

Ruime keuze snelle levering.

Ik ben erg enthousiast over het online kopen van Gabor schoenen. Niet alle winkels hebben mijn kleine maat 35 altijd op voorraad! Met name voor " geklede" schoenen is het online kopen een uitkomst! Overigens ben ik al jaren Gabor klant!

Goede én slechte ervaring

De bestelling en levering was gewoon vlot én goed. Maar omdat ik een moeilijke brede voet heb moesten de schoenen terug. Dát was een bittere pil. Kostte mij €6,75. Dus een hele slechte ervaring, past totaal niet meer tegenwoordig. Van ganser harte hoop ik dat het terug storten van mijn geld wél weer een positieve ervaring wordt!!!. Na alle negatieve ervaringen kan ik gelukkig óók hele positieve ervaringen doorgeven. Het betaalde geld van de retour gezonden schoenen werd direct terug gestort en staat weer op mijn rekening!! Óók de kosten van de retourzending krijg ik binnenkort terug op m'n rekening! Daar heb ik inmiddels alle vertrouwen in. Dus......Ben ik blij en tevreden nu!!

Prima en leuke sneakers

Helemaal goed , kan niet beter.

Mooi zit fijn.

op tijd geleverd

Eerste keer online besteld ivm tijdelijk minder mobiel zijn. Ga graag naar de Gabor store! Omdat ik altijd Gabor schoenen of laarzen heb, maat geen probleem, Dus geslaagd. Op maandag besteld,donderdag in huis. Heel content

Na bestelling de schoenen vlot ontvangen, netjes verpakt!

Snelle goede service

Super vorm goed voetbed

Aantrekkelijke site en vlotte levering!

Aantrekkelijke site, vlotte levering en dan schoenen die heerlijk zitten!

Snelle levering, netjes verpakt, product zoals omschreven.

super service

Ik had schoenen besteld die helaas na 2 dagen al stuk waren. Ik kon er meteen mee naar een goede schoenenzaak in het centrum die niet moeilijk deden, deze werden gerepareerd. Nette en snelle service!

snelle en goede levering van het product wat ik besteld had.

snelle en goede levering van het product wat ik besteld had. Helaas waren ze toch nog te wijdt voor mijn smalle voeten ondanks de F breedte. Terug zenden vond ik erg prijzig en een gabor winkel is niet bij mijn woonplaats in de buurt.

Mooie schoenen met goede pasvorm.

Alsof je op pantoffels loopt hihihi

Goede kwaliteit schoen. Netjes op tijd bezorgt.

PERFECT

snelle reactie en vooral snel verzonden

te smalle schoen

lengte maat goed maar paste niet in de breedte

Mooie schoenen, wel beschadigd

Verzending conform informatie website. Schoenen qua kleur en vorm: perfect. Helaas was bij een schoen (net de maat die ik nodig heb) de neus beschadigd. Heel erg jammer. Had ze nodig voor een trouwpartij. Omruilen lukt qua tijd niet meer. Ik vertrouw erop dat Gabor de zaken snel financieel afhandelt. Gabor staat voor kwaliteit dus hier gaat het ook zeker lukken. Bovenstaande weerhoud mij niet om weer schoenen van Gabor aan te schaffen: ze zitten heerlijk, mooie pasvorm en kleurecht.

Goede service. Fijne producten.

Pasvorm is voor mij altijd goed! Kan kopen zonder eerst te passen!

Super sneakers

Deze serie van gabor zit mij perfect

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET