Zondagavond de sandalen besteld, woensdagmorgen in huis. Werd verteld dat het iets later kon worden door de drukte, maar vond ik erg meevallen. Sandalen lopen super !!!!

goede, snelle service na het plaatsen van een bestelling

zie hierboven

Snelle levering.

Zeer netjes verpakt en snel geleverd.

Super goed, maat 36 op voorraad.

Makkelijke site, maat 36 op voorraad. Snelle levering. Prima schoenen.

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

kwaliteit prijs is goed

gabor schoenen zijn mijn favoriet vanwege het comfort

Zoals gewend van gabor. Goede service . Snelle levering en vooral weer een heerlijk paar schoenen erbij . Altijd goed Gabor

Fijne schoenen goede pasvorm ik ben er heel tevreden over.

Gabor schoenen hebben een goede pasvorm en je kunt de leest breedte kiezen

Perfecte levering, fijne schoenen

Supersnelle levering, keurig verzorgd, zelfs voor evt retourzending was alles meegestuurd. Maar ze gaan niet terug, want ze zitten heerlijk!

Gabor shoes bedankt

Volgens de mail, krijg ik nu zelfs mijn retourkosten terug, na mijn opmerking over de kleur op het internet.

erg goed loopconfort

vooral de zachte binnenzool is erg konfortabel

Klantvriendelijk bedrijf

Hele goede ervaring met dit bedrijf, alleen jammer dat ik eerst het verkeerde paar schoenen opgestuurd kreeg, anders had ik zeker een 10 gegeven.

Vlotte levering

Zeer vloot een correcte levering. De kwaliteit is precies zoals beloofd, ben heel blij met het merk

Mooi passende schoenen

Tevreden over de levering

Helemaal goed!

Geen problemen met bestellen en op tijd bezorgd. Goed verpakt.

Wat een kwalitietsproduct!

Heerlijk lopende sneakers die ook nog eens mooi zijn! Perfecte pasvorm, je loopt er zo in weg!

Ik ben tevreden

Ik heb wat problemen gehad met deze bestelling maar deze zijn meer dan adequaat opgelost door de verkoper waarvoor mijn dank.

Mooie schoenen en prima klantservice.

Fan van Gabor maar helaas moest ik schoenen retourneren omdat het model niet mijn pasvorm had. De retourkosten waren in eerste instantie voor mijn rekening maar Gabor heeft deze tóch aan mij vergoed. Heel sympathiek! Hartelijk bedánkt daarvoor!!!

Nog niet ontvangen

Heb de schoenen nog niet ontvangen. Ben gebeld van Gabor krijg ze opnieuw bezorgd. Ben goed geïnformeerd. Hartelijk dank Philma

Al heel lang mijn favoriete merk !!

Heerlijke schoenen en laarsjes,zitten perfect.

Goede kwaliteit

Zonder te passen altijd een goede pasvorm, maat 37.5 heeft niet iedereen. Goede snelle levering en betrouwbaar. Nog nooit teleurgesteld.

Goed. Retourneren kan beter.

Bij retourzending moet men kopie van factuur meesturen. Dat is voor mij lastig daar ik geen kopieermachine heb. Ik denk dat Gaborschoes hier een oplossing voor kan vinden. Met vriendelijke groet.

Luxe

Gabor schoenen. Mijn voeten hebben dan t gevoel de gehele dag in een luxe spa resort te zijn. En dat verdienen ze dan ook. Ontspannen, goed verzorgd en gelukkige voeten. Wat wil een mens nog meer. !!

heel comfortabel schoenen kopen

ik heb een prima ervaring met de levering van mijn schoenen. Gemakkelijk bestellen en eenvoudige levering, lekker thuis uitproberen en dan ook nog de mogelijkheid krijgen om ze terug te sturen (binnen 14 dagen) als ze toch niet helemaal naar wens zijn. Ook al is het een paar schoenen uit de sale.

Goede kwaliteit en prijs. Goede pasvorm en mooie modellen. Klasse

8 Varkensmarkt