Bijna alle kleuren van de sneakers in huis

De sneakers van Gabor bevallen me zo goed dat ik ze nu in meerdere kleuren heb besteld. Een groot compliment!

Onjuiste toelichting op foute levering

Onjuiste toelichting op verkeerd geleverde producten betreffende wijdte-maten. Eerst zeggen dat dit speciale F-wijdtemaat is en na doorvragen vertellen dat dit de enige maat is die men in huis heeft. In mijn beleving heet dit ‘liegen’.

Snelle service en keurig verpakt

Sneakers waren netjes verpakt en supersnel geleverd

Geweldige service!

De sneakers die ik bestelde hadden een andere kleur dan ik gedacht had. Na telefonisch overleg is dit geweldig opgelost en heb ik nu de sneakers die ik wel bedoelde. Top service!

Complimenten

Waarom omdat bij retour heel snel e-mail en terug storten van geld geregeld is. Minpuntje de kosten van retourneren . Snap dat het niet gratis kan maar de helft zo netjes zijn. Schoenen is niet makkelijk online te passen !

Zeer tevreden, Snelle service, prima verpakt met nieuwe retrofit tas

Zeer tevreden over mijn bestelling Dag na bestelling al bezorgd Goed verpakt met retourtas mocht dat nodig zijn Ik ben er blij mee

Jammer

Mooie sneakers, maar helaas te smal. Ik heb altijd maat 6, wijdte G. Pijn op de knokkels. Heel jammer.

Zeer goed met de bestelling

Service is top.

Snel en netjes

snelle bezorging mooie schoen

oke

super snel

zoals ik zei, binnen twee dagen geleverd, keurig verpakt, plus ook nog een " return " plastic zak, goede uitleg erbij. maar die had ik niet nodig. weet mijn maat, draag 85 % alleen Gabor, goede leest en gaat lang mee !

nette en snelle levering

Geen op of aanmerkingen, levering was snel, schoenen zoals verwacht.

Prima, snelle levering!

Tevreden met bestellen en aflevering! Wel schoenen retour gezonden omdat de maat niet goed was. Dan jammer dat je zelf de verzendkosten moet betalen! Nu afwachten hoe vervolg verloopt!

Nieuwe leuke en lekker zittende schoenen besteld, en de volgende dag worden ze al bezorgd! Hoe fijn is dat!!

Goede, duidelijke website.

Wat fijn is dat er ook halve maten beschikbaar zijn. Is vaak niet zo. Verder effectieve website. Levertijd acceptabel.

Comfortabel en modieus

Gaborshoes, wat een verrijking voor veel vrouwen. Modieuze schoenen met een fantastische pasvorm.

Heel tevreden

1ste x Gabor online gekocht en ik ben heel tevreden. Vandaag besteld en de volgende dag geleverd.

Vandaag besteld morgen in huis.

Keuze gemaakt en besteld en de volgende dag in huis. Zeer goede service en goed verpakt

Schoenen in prima staat en snel bezorgd

Vlotte bezorging

Het pakketje kwam heel snel enceas keurig verzorgd. Ben blij met mijn nieuwe schoenen!

Geweldig mooie schoen

De schoen voldeed aan de verwachting ,bestelling snel in huis gewrldig

Super goed

Netjes volgens afspraak

Kan niet beter !

Bestellen via internet gaat makkelijk. De website is duidelijk en goed toegankelijk. De bezorging werd vooraf per mail aangekondigd en binnen het tijdslot afgeleverd. De bestelling was keurig en solide verpakt en voldeed aan mijn verwachtingen qua kleur en uitvoering. Helemaal blij !

Snelle levering.

Een tas besteld. Was prima verpakt en levering zoals is beloofd. Tas erg mooi. Precies zoals op de site stond afgebeeld.

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET