geweldig

De schoenen de volgende dag geleverd, de foto overeenkomstig de zending

Weer super!

Sevice altijd super.

Na één telefoontje alles uitstekend geregeld.

Na ontvangst schoenen bleek dat niet de bestelde maat was geleverd. Telefonisch contact gezocht en kreeg een vriendelijke vrouw aan de telefoon. Zij zorgde ervoor dat ik direct, via de mail, een label ontving zodat ik de schoenen kosteloos terug kon sturen. Na een uurtje werd ik teruggebeld dat de juiste schoenen al naar mij verzonden waren. De volgende dag had ik ze in huis. Prima service!! Hartelijk dank daarvoor.

Geweldig! Goede pasvorm en snelle levering.

Fijne pasvorm en leuke modellen.

Probleem superfijn afgehandeld

Probleem superfijn afgehandeld

helemaal tevreden

koop altijd Gabor schoenen, die passen perfect en zijn altijd weer naar tevredenheid. enorm gemak dus en mijn voeten blij..

goed artikel snel geleverd

Altijd snel en correkt

Zie boven

Ben zeker van plan om weer te bestellen.

Netjes ingepakt

Uitstekende kwaliteit, retourneren in speciale bijgesloten zak. Jammer dat je retour kosten moet betalen als wel een deel van de bestelling behoud

Supersnelle en perfecte service

2 paar schoenen besteld, snelle levering. Voor het paar dat niet paste had ik binnen no-time mijn geld terug.

Gewoon goed

Snel, op tijd en goed verzorgd! Zelfs een extra verpakking voor het geval ik wilde retourneren! Puur gemak voor klant!

Enkel laarsjes

Perfecte pasmaat Zo fijn als je al hoge laarzen hebt met een hele fijne zool en hak en je ziet online in de webshop een ander model kort enkellaarsje met dezelfde zool en hak. Heerlijk dat de laars even zo fijn aan mijn voeten voelt. Dat geeft veel vertrouwen! Geweldig

Super, snelle levering

Goede ervaring

Gabor is voor mij de ideale schoen i.v.m. de breedte en halve maatvoering en zeer modieus. De tassen vind ik prijstechnisch en uitvoering ook hele maal geweldig Ik draag eigenlijk altijd Gabor schoenen en laarsjes. Toppie

Correct

Levering en het op de hoogte houden ervan werd correct uitgevoerd.

Zeer snelle bezorging en goede service

De schoenen waren op zondag besteld en dinsdag al geleverd. Ook zat er een terugstuur verpakking bij, gelukkig niet nodig maar wel goede service.

Prima service!!!

Binnen twee dagen had ik mijn bestelling binnen. Goed verpakt en dus lekker snel !!!

Prima snelle levering, retour chienen volgende dag melding, bedrag zal spoedig terug betltaald worden.

Mooie schoenen

Gabor is mijn merk. Vanaf de eerste dag zitten zeer comfortabel en ze zijn altijd mooi

Goede en snelle service

Eerste levering was maat te klein. Teruggestuurd en heel snel de nieuwe maat binnen. Hele mooie schoenen, steunzolen passen goed.

vriendelijke en adequate service!

zoals ik al zei, de service is persoonlijk en vriendelijk.

Alles super snel verzorgd

De bestelling ging heel snel, helaas zaten de schoenen niet goed, dat was wel heel jammer. De terugbetaling ging zelfs ook snel, alleen jammer van de verzendkosten.

Super goed

Makkelijk te bestellen, goed bezorgd en als je het retour wilt sturen ook prima geregeld

Goed en snel prima levering

ik heb een fijne snelle manier om nieuwe schoenen te kopen ontdekt

8 Varkensmarkt

Roermond 6041ET