Laden reviews...
131 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle levering en goede kwaliteit. Veel reviews benadrukken betrouwbare service en een eenvoudige bestelling. Een paar opmerkingen gaan over afleverupdates of retourneren, maar problemen worden snel opgelost. Over het geheel genomen wordt de winkel als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
24 June 2026
Mitra
Spijkenisse
Besteld, supersnelle levering, mooie schoenen. Zeer tevreden
16 June 2026
Linda
Barendrecht
Ik had via de website het filter in de zoekfunctie gezet op leren schoenen en niet suède. Deze schoenen kwamen uit de selectie. Op de foto lijken het glad leren schoenen. Het zijn suède schoenen en dat wilde ik perse niet
Beveelt niet aan
11 June 2026
Tamar
Haarlem
Zie bovenstaande
11 June 2026
Corrie
S-Hertogenbosch
De schoenen zijn snel geleverd. Als extraatje zat er ook nog een flesje magic refresener in de doos.
10 June 2026
Diana
Lelystad
Me probleem werd netjes opgelost
8 June 2026
Atje
Houten
Ik koop al jaren schoenen van Gabor en ben er altijd blij mee. Snelle bezorging en heldere website.
8 June 2026
Ellen
Amsterdam
Goede service en mooie schoenen, blij mee
6 June 2026
Ester
Amsterdam
Een Gaborschoen is er voor iedereen. Ik heb een breedte H nodig en Gabor is daar duidelijk in zodat ik deze gerust online kan kopen. De bestelling en levering was in één dag gebeurd. Meer wil ik niet.
31 May 2026
Eva
Goes
Snelle levering en goede kwaliteit
28 May 2026
Marike
Zandvoort
Mijn schoenen kreeg ik snel en in goede orde . Ik wil nog wel wat kwijt over de bezorging . Jullie werken met DHL . Deze firma geeft netjes aan wanneer ze komen bezorgen . Dus ik ben op dat moment thuis . Het pakket komt niet op de afgesproken tijd .Ik kijk op het bezorgschema en zie dat de schoenen al bezorgd zijn . Wat blijkt: het pakket is door de bezorger beneden in de hal van mijn appartementencomlex gezet en hij heeft helemaal niet bij mij aangebeld . Daar stonden mijn dure schoenen , iedereen kon ze zo meenemen . Dit vind ik niet kunnen .
26 May 2026
Hanny
Eindhoven
Prima keuze, snelle levering. Tevreden met mijn aankoop.
24 May 2026
Linda
Steenbergen
Blij dat deze schoenen nog in mijn maatje bij jullie beschikbaar was.
16 May 2026
Christine
Kortemark
Na mijn vraag over de maatvoering, snel antwoord gekregen.
12 May 2026
Henny
Ede
Bestelling was voor verzending gecontroleerd en was niet okee. Was helaas het laatste paar, maar kreeg de volgende gelijk bericht hiervan en de betaling was ook gelijk teruggestort. Heel netjes
10 May 2026
L
Assen
Mooie schoenen en een heeeele goede voetbed en pasvorm!!!altijd tevreden met Gabor schoenen/laarsjes!
2 May 2026
Helen
Waalre
Snelle afwikkeling top
29 April 2026
Margreet
Den Haag
Ze zijn mooi en modieus en heel snel geleverd
29 April 2026
Ceciele
Rotterdam
Snelle service en afhandeling gewoon top
25 April 2026
Bianca
Zundert
Dit hadden mijn voeten nodig. Modieuze schoenen en sneakers in mijn breedte maat@
22 April 2026
Anke
Zutphen
Heb ook wel andere merken geprobeerd, maar kom toch steeds weer terug bij Gabor! Voor mijn voeten zitten ze perfect!
20 April 2026
Ina
Ermelo
20 April 2026
Ineke
Utrecht
Super bezorgt was er erg blij mee.
18 April 2026
Riana
Ochten
Mooie schoenen maar de levertijd was wat lang en ik kreeg geen updates dus ineens had de post ze afgeleverd op de afgesproken plek. Als ik een mailtje had gehad was dat handiger geweest. Verder zag de bestelling er keurig uit.
13 April 2026
Monique
Enschede
Geen problemen, goed geregeld.
11 April 2026
Gerry