Laden reviews...
138 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen doorgaans snelle levering en goede kwaliteit. Veel reviews benadrukken betrouwbare service en een eenvoudige bestelling. Een paar opmerkingen gaan over afleverupdates of retourneren, maar problemen worden snel opgelost. Over het geheel genomen wordt de winkel als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Snelle service en afhandeling gewoon top
25 April 2026
Bianca
Zundert
Dit hadden mijn voeten nodig. Modieuze schoenen en sneakers in mijn breedte maat@
22 April 2026
Anke
Zutphen
Heb ook wel andere merken geprobeerd, maar kom toch steeds weer terug bij Gabor! Voor mijn voeten zitten ze perfect!
20 April 2026
Ina
Ermelo
20 April 2026
Ineke
Utrecht
Super bezorgt was er erg blij mee.
18 April 2026
Riana
Ochten
Mooie schoenen maar de levertijd was wat lang en ik kreeg geen updates dus ineens had de post ze afgeleverd op de afgesproken plek. Als ik een mailtje had gehad was dat handiger geweest. Verder zag de bestelling er keurig uit.
13 April 2026
Monique
Enschede
Geen problemen, goed geregeld.
11 April 2026
Gerry
Weert
Ik heb schoenen besteld en betaald, maar kreeg nooit een bevestiging per e-mail. Ik stuurde zelf een e-mail naar de klantendienst, maar kreeg nooit reactie.
Beveelt niet aan
8 April 2026
Eveline
Wetteren
Een mooie overzichtelijke site, met een schitterende collectie. Snelle correcte levering.
7 April 2026
Overzichtelijke site , snelle levering
6 April 2026
Dani
's‑Hertogenbosch
De schachtwijdte van de hoge laars, was net te groot, na opmeten van mijn kuit gekozen voor M, omdat ik verwachtte dat S, na opmeten, te strak zou zitten. Helaas al mee buiten gelopen, omdat ik verwachtte dat S, na opmeten, te strak zou zitten. Dus ruilen was helaas niet meer mogelijk. Alsnog S gekocht, past perfect.. Ander paar laarzen dat ik ook had besteld, terug gestuurd. Hele goede persoonlijke telefonische service voor terug sturen en het terug ontvangen van de verzendkosten.
2 April 2026
Ilse
Utrecht
Na m’n aankoop schoenen binnen 2 dagen binnen
2 April 2026
Annabella
almere
Ik hoef normaal gesproken schoenen nooit in te lopen maar deze wel. Erg jammer. Ik koop regelmatig Gabor maar nog nooit hoeven in te lopen.
31 March 2026
Janneke
Cuijk
Heerlijk zachtlopende en zittende schoenen
29 March 2026
L
Leeuwarden
Snelle levering!mooie sneaker.
28 March 2026
MGE
Oldenzaal
Makkelijk besteld en goed geleverd Mooi en makkelijk instap schoenen
Riet
Molenaarsgraaf
Goed en snel gehandeld op mijn bestelling. Ook bij de omruiling naar andere maat! Service van bedrijf bij vergoeding bezorgkosten bij ruiling
Inge
Zeist
Blij met mijn mooie nieuwe schoenen en dank voor de snelle servcie.
Ester
Amsterdam
Mijn ervaring is goed
25 March 2026
ineke
Zutphen
De dag na bestelling het pakketje ontvangen
25 March 2026
Nellie
Budel
Snelle levering en mooie schoenen
16 March 2026
yvonne
Leiden
Gabor schoenen passen altijd perfect ( mede doordat de zool eruit kan) en zien er mooi uit
15 March 2026
Wilma
Drongelen
Mooi! Goeie kwaliteit. Al jaren fan van Gabor.
14 March 2026
Rita
Gullegem
Wel wat moeite moeten doen om te bestellen ik kon net de laatste paar van mijn maat bestellen .. super blij mee kwaliteit van gabor is voor mij een fantastische schoen bezorging voorspoedig . Ik ben blij
13 March 2026
Marchien