Bestelling snel geleverd. Schoenen precies zoals verwacht

Uitstekende winkel met geweldige service!

Ik had de verkeerde maat schoenen besteld, omruilen ging supersnel en ik had de juiste maat binnen 2 dagen alweer binnen. De verzendkosten stonden ook al gelijk op mijn bankrekening nummer teruggestort. Vandaar namens mij 5 sterren! Goed geregeld !

Geweldig comfortabele laarzen snel bezorgd

Prachtige laarzen van goede kwaliteit. Zitten heerlijk ook na een dag staan en lopen. Bestelling werd snel en soepel afgehandeld. Verpakking was netjes. Kortom, zeer tevreden!!

Klant vriendelijk

Goede service, schoenen online besteld, was verkeerde maat. Er werd meteen goede maat besteld, en in filiaal omruilen.

Zowel de schoenen als de website en levering zijn van uitstekende kwaliteit

Ik draag al jaren schoen van Gabor. Pasvorm geweldig en ook modieus.

prima service

Snelle levering, goed verpakt. Schoenen waren helaas te groot, maar na twee dagen stond het aankoopbedrag weer op mijn rekening.

Geduld is de moeite waard

Na een tweede bestelling mijn laarsjes eindelijk ontvangen via Post NL. Mooie laarsjes. Heel blij mee. Je moet wel geduld hebben met Post NL.

Prima levering in korte tijd!

Zie omschrijving

goede en vlugge afhandelijk van de bestelling

goede en vlugge afhandeling van de bestelling

De gehele procedure is super verlopen

Mijn ervaring is goed verlopen

Goede service, en hele fijne schoenen!

Ik ben blij met mijn nieuwe schoenen, die ik online heb gekocht: ze werden snel geleverd en pasten perfect!

op maandag besteld en op woensdag al geleverd.

Gaborshoes.nl makkelijk te bestellen en correcte levering

Ik draag al jaren enkel Gabor schoenen naar volle tevredenheid. Wanneer men de juiste maat weet is het makkelijk online te bestellen.

mooi

Sneakers van Gabor ,passen perfect sluiten goed aan rondom de enkels.

Fijne schoenen, makkelijk zoeken op de site van Gabor.

Ik loop meteen weg op Gabor schoenen en laarsjes, ze passen mij altijd goed. Nu de schoenen via internet gekocht omdat shoppen nu niet echt mogelijk is. Ook op deze manier goed geslaagd!!

Ruime keuze snelle levering

Zeer prettig

snelle en correcte afhandeling van bestelling en retournering

Voor mijn moeder had ik schoenen besteld die helaas niet de juiste maat hadden. De volgende dag retour gestuurd (in de reeds bijgevoegde retourzak en retourbrief), binnen 4 dagen was het geld teruggestort.

Helemaal top

Snelle levering,en de schoen zitten prefect!

Snelle service ondanks corona !

Vrijdag besteld en zaterdag in huis!! Ondanks corona. Snelle service Gabor!

tevreden

vlug snel en duidelijk

Alles netjes ingepakt verzonden en aangekomen.

snelle levering, goede pasvorm, voldoet aan mijn verwachtingen

Altijd perfect.

perfect

Stijlvolle en sportieve schoen

Stijlvolle en sportieve schoen die ook nog eens geschikt is voor eigen steunzolen. Hier heb ik lang naar gezocht. Voor onder een lange broek, maar ook voor onder een leuk jurkje. Snelle levering. Super !

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond