Goede en vlotte service, snelle afhandeling.

Snelle service, snel contact, snelle bezorging, snelle afhandeling.

Snelle levering en mooie schoenen.

Gewoon goede schoenen en snelle levering.

Gaborshoes doet wat het belooft

De levering door PostNL duurde langer dan gedacht; bij navraag werd er door Gaborshoes goed met mij meegedacht. De schoenen zijn inmiddels ontvangen. Keurig verpakt. Er zat zelfs een speciale zak bij voor een eventuele retourzending.

Geweldig geregeld

Alles is prima geregeld. Goede service

Snelle levering, keurig verpakt.

Levering was snel, maar de verpakking is niet al te best. De bezorger wou de zak aan mijn man geven waarop de zak scheurde op de afscheurstrip en 1 doos met schoenen op de oprit belandde. Gelukkig waren de schoenen nog intact.

Goede webshop. Goed verpakt en snel.

Prima ervaring. Heb altijd hetzelfde model, dus kan nooit verkeerd gaan.

Snelle levering sneakers

Makkelijk bestellen - snelle nette levering

Vrijdag laat besteld en dinsdag in huis . Goeie service.

Ook als er iets met de bestelling niet goed gaat, Dan word er snel gereageerd en alles netjes afgehandeld.

Op tijd geleverd, juiste schoenen en keurig verpakt.

De levering was snel en correct. Hoewel niet door mij gebruikt, vond ik het ook heel handig dat er meteen een retourzak was bijgevoegd. En ... Gabor schoenen áltijd goed!

Prima snelle service

Goede kwaliteit, snel geleverd en achteraf betalen. Prima online shop.

Schoenen volgende dag al geleverd. Pasten helaas niet dus retour gestuurd. Ik dach bij Gabor zelf te hebben besteld, maar ze kwamen van Munnichs schoenen. Dat was mij van tevoren niet duidelijk, dus ik moest retour kosten zelf betalen en dat hoeft bij Gabor nooit.

Prima, goede service.

draag al jaren gabor schoenen, nu voor de eerste keer online besteld. Duidelijke site, snelle behandeling van de bestelling en meteen antwoord op vragen. Dus voor herhaling vatbaar.

Goede service en een goed telefonisch contact

zie boven

super... en snel

Goede ervaring met het online bestellen. Ikwist dan ook precies welke schoenen ik wilde omdat ik al meer van Gabor heb.

Liet niets te wensen over.

Snelle levering, keurig verpakt, zelfs een retour verpakking meegeleverd (waar ik gelukkig geen gebruik van hoefde te maken). Heel keurig :-)

Goede en snelle levering

In deze gekke tijd is het heel fijn dat er ook nog mensen zijn die zorgen voor een snelle levering. Super.

Zee snel

Vandaag besteld, volgende dag al in huis. En ja, Gabor schoenen zijn perfect

Gabor shoes de enige schoen die altijd past

Gabor 39 G ik kan ze blind bestellen.

Super snel geleverd!

Echt de volgende dag na bestelling liep ik er al mee rond

goede service

mooi, degelijk product

Duidelijke website

Maandagavond besteld woensdagmiddag in huis.

goede keuze en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling op Gabor. Heel goed bevallen.

Prima! Snelle verzending en snel terugstorten van mijn geld.

Ik heb laarsjes besteld maar de kleur viel tegen. Bij het retour sturen werd mijn geld snel retour gestuurd.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond