Snelle levering en mooi verpakt

Een snelle levering en een duidelijke website. Helemaal top in deze moeilijke tijd.

Prima ervaring .

Prima ervaring met bestellen en ontvangen, en fijne schoenen. De maat is ook altijd goed.

Alles is prima verlopen!

Alleen de gene die ik aan de tel. Sprak was niet bepaald vriendelijk noch behulpzaam!

Zeker nu de winkel gesloten geweldig dat ik schoenen kan kopen, na 1 dag al bezorgd.

ook als winkels weer open zijn een aanrader

Mijn eerste bestelling werd door jullue gecanceld omdat deze niet aan voorwaarden voldeed volgens jullie. Geld was volgende dag terug gestort op mijn rekening. Nieuwe bestelling snel geleverd en volgens mijn verwachting.

Super.

Hele goede service, ook tijdens Corona.

Goed en snelle levering

Een retour handeling is ook netjes afgehandeld

Fijne pasvorm.

Voor mijn lastige voeten fijne laarsjes!

Alles zag er keurig verzorgd uit.

Mooi product mooie prijs

Duidelijke productinformatie.

Snelle levering, en bij terugsturen heel vlug het geld weer teruggestort.

Kwaliteit

Mooie schoenen, helaas passen ze niet en dan de retourkosten voor eigen rekening de ene STORE wel de andere niet vanwaar dat onderscheid & in deze tijd.... BIZAR (als je dat 10x in de maand te doen hebt)

Schoenen zitten goed en goede communicatie rondom levering.

Schoenen zijn naar verwachting en zitten lekker.

Mooie fijne schoenen

Past perfect, prachtige kwaliteit. Levering was snel en goed verpakt.

Eerste keer zo besteld heel goed bevallen maat goed pasvorm prima

prettig afgehandeld, naar volle tevredenheid

draag al jáaaren Gabor, sterk en elegant

Mooie comgo

Vlotte levering. Jammer dat ik bij retour verzendkosten moest betalen

Zeer snelle levering !

Altijd al tevreden over mijn gabor schoenen , service in de winkel in Haarlem ook erg goed! Maar dankzij de pandemie kon ik die winkel natuur niet bezoeken .

Het was voor mij de eerste keer dat ik online schoenen kocht. Het was meteen helemaal goed! De maat was goed en de kleur en het model waren top Er zaten alleen 2 verschillende zwarte veters in.

mijn eerste ervaring is prima

mijn eerste bestelling ging prima ook snel geleverd. Alleen de e bestelling is na 4 werkdagen nog niet verstuurd dat is wel jammer. En telefonisch kan ik Gabor niet bereiken

Levering volgens afspraak

Tas werd keurig in goede verpakking afgeleverd. Ben altijd tevreden als bij Gabor bestel.

Mooie schoenen. Draag altijd Gabor. Snelle en uitstekende levering.

Uitstekende service

Prima service. Duidelijke communicatie.

Beste service

De schoenen had ik om 14.30 uur besteld. De volgende dag in 08.15 al binnen ! Dat noem ik nog eens service

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond