Snelle levering, goede producten

De door mij bestelde artikelen voldoen geheel aan mijn verwachting.

Heel erg goed

Mijn ervaring is heel positief

Makkelijk te bestellen en perfect getimede levering, Ook zoals het verpakt is helemaal goed, zeker met de retourzak die erbij geleverd werd (had ik niet nodig, schoenen zitten als gegoten). Volgende keer weer!!

Ook als je de maat niet besteld hebt maken jullie het in orde dank hiervoor!

Comfortabel en modieus

Ik slaag bijna altijd in de winkel. Veel draagcomfort, maar zeker ook leuke schoenen. Nu via internet besteld. Voor de zekerheid hetzelfde model genomen. Meteen bezorgd.

Prachtige schoen

Buiten de mooi modellen, is het met Gabor mogelijk om de binnenzool eruit te halen. Dit is een heel groot voordeel als je steunzolen nodig hebt. Voor mij alleen Gabor!

Nice shoes

Top geregeld

Mooie tas besteld. Zeer snelle afhandeling op de site en zeer snel in huis!

Gabor is altijd goed

Waar het altijd heel nauw luistert met schoenen kan ik Gabor online bestellen en is het altijd goed. Comfortabel, goede kwaliteit, maatvast én stijlvol. Ondanks de huidige lockdown en vertragingen zijn de schoenen heel snel geleverd. Top!

Fantastisch gevoel aan de voeten

De schoenen zitten heerlijk aan de voeten sluiten goed aan en heerlijk loopcomfort. Vooral omdat ik ivm werk veel loop en sta

vervelende tijd met corona en dan moeten/mogen bestellen!

Ik heb voorheen ook al Gabor sneakers gehad, helemaal afgelopen, dus toe aan nieuwe. Een halve maat groter besteld dus ik dacht "dit móet goed zijn". Nu waren ze te smal dus heb ik ze teruggestuurd. Gevraagd om te ruilen voor een halve maat groter nog, maar tot nu nog niets gehoord. 15 december besteld, 18 december ontvangen, 19 december teruggestuurd nu nog niets gehoord en ook nog geen geld terug of een berichtje, niets, Zooo jammer.

Verwarrende webshopnaam

Ik dacht dat ik Gaborschoenen gekocht had bij Gaborstore, daar mag je nl wel gratis retourneren. Nu blijkt achteraf dat ik bij jullie (Gaborshoes) heb gekocht. Helaas moet ik nu betalen voor retourneren. Laatste keer dus dat ik bij jullie koop.

De meest overzichtelijke website voor schoenen

Vlotte bezorging, zelfs rond de kerstdagen.

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

Snelle levering van goede kwaliteit schoenen.

Ik had gevraagd om schoenen maat 7, maar die bleken te klein te zijn. Het retourformulier was duidelijk. Helaas was maat 7,5 er niet meer en ik heb vlot mijn geld teruggekregen.

Vlotte en goede aflevering.

Op vrijdag ongeveer 15.00 besteld. Op zaterdag al geleverd, ondanks de drukte voor de kerst.

A good experience

I ordered two pairs of shoes, of different sizes to try. The delivery was quick and then the return process of one bigger pair was also smooth. I was surprised that money for sending the shoes back were refunded.

Snelle terugbetaling na retourneren

Super en snel ongelofelijk. Echt een aanrader.

Super snel ongelofelijk. Echt een aanrader om hier je schoenen te bestellen.

Super mooie laarzen,zitten als gegoten.

Prachtige laarzen,perfecte pasvorm. Het is dat ze ‘savonds uitmoeten,anders hield ik ze aan in bed.

Overzichtelijke website, snelle levering. Gewoon een goede ervaring

Overzichtelijke website, goede en vlotte service

Voldoende keuze op de website, goede beschrijving van de schoenen en door meerdere foto’s heb ik een goed beeld gekregen van de schoenen die ik wilde kopen. De bestelling en bezorging verliepen vlot, zelfs tijdens de drukte van de kerst!

Alles naar tevredenheid.

Het was de eerste keer online bestelling en ben daar heel tevreden over. s’middags besteld en de andere dag s’middags in huis,ondanks Kerstdrukte. Geweldig!

zitten heerlijk en staan mooi

mooie korte laarsjes met hakje, maar zonder pijn in de voet!

Super goedgegaan

Ik had mijn sneakers best wel laat besteld,maar keurig netjes op tijd geleverd gekregen. Zeer netjes verpakt ,met alle papieren erbij als ze niet goed zouden zijn ,perfect. Aanrader dus.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond