Mooie stoere schoen

Stevige hiel en daardoor in het begin blaren. . Nadat ze zijn uitgelopen zijn het ook heerlijke wandelschoenen. Staan zowel leuk onder een jurk als een broek. Zacht kalfsleer..

Vlotte service

Voldoen aan verwachtingen en keurig verpakt

Door de drukte bij PostNL duurde het langer dan voorheen voor dat ik de schoenen ontving!

uitstekende service

Gabor is voor mij super daar ik een kleine maat heb. En daar veel keus in is.

schoenen bevallen goed, kleur was iets anders dan dat ze op de site leken

Snel en goed

Het is snel geleverd, goed verpakt.

Mooie kwalitatief goede schoenen en snel geleverd

Ik heb de schoenen online besteld. Op de website waren duidelijke foto’s te zien. De schoenen waren 2 dagen later al in huis en lopen heerlijk!

Heel goed en snel

Voor herhaling vatbaar!

Ik heb de schoenen nooit ontvangen

Ik heb de schoenen nooit ontvangen.

Heerlijke schoenen nu besteld in een andere kleur

Heerlijke wandelschoenen, maar ook netjes gewoon handig.

Alles prima

Alles vlot naar wens

Snelle levering en erg blij met mijn lievelings sneakers

Snelle levering, goede service!

Erg blij met mijn nieuwe Gabor schoenen. Ze lopen heerlijk! Had in eerste instantie een maat te groot besteld. Binnen een week de kleinere maat en de retourkosten terug gekregen. Super service!

Goed voor elkaar.

Goede ervaring.

Persoonlijk contact en mooi geleverd

Persoonlijk contact bij vragen en in een erg nette doos + verpakking geleverd!

Ik had ze al in het rood en nu dus ook in het zwart

Lopen echt heel erg lekker

Keurig afgehandeld

De bestelde schoenen waren prima maar helaas een halve maat te klein. De gewenste maat bleek niet leverbaar. Het geld werd keurig binnen twee dagen teruggestort.

De levering van deze fantastische schoen was al de dag na bestelling.

Vanwege iets bredere voeten, ben ik erg blij dat ik het merk Gabor ontdekt hebt. Probleem opgelost en ze zijn nog mooi ook nog. Een aanrader !

Een eerlijke mail over de teleurstellende kwaliteit van de door mij bestelde schoenen ontvangen met directe teruggave van de betaling. Jammer van de schoenen, maar erg goed afgehandeld, ook zonder te proberen mij over te halen tot een andere aankoop. Erg fijn!

Snelle service!

Zie bovenstaande

Tevreden!

Prima service!!

Zeer tevreden.

Snel en correct

Schoenen online besteld. Snel een mail dat het pakket voor verzending is afgegeven. Netjes en vlot thuis bezorgd. Keurig een volledig pakketje bij gevoegd voor evt retourzending. Gewoon compleet.

Mooie collectie, prima service en mooie acties. Zeer blij met mijn aankoop.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond