Goed aanbod, snelle levering

Met smalle voeten is het lastig schoenen vinden. Blij met deze site die dat goed doet. Gabor is al jaren mijn favoriete merk

Schoudertas voldeed helemaal aan mijn verwachting. Afbeelding in de Webshop kwam precies overeen met de bestelling van schoudertas.

Gaborshoes biedt mij een stevige tred!

Prettig winkelen in een online aanbod waarbij de foto’s en de kwaliteit overeenkomen met mijn verwachtingen , dank daarvoor!

Vooraf hebben ze een dag en tijdstip gemeld; en zijn die keurig nagekomen. Blij met deze service in bizarre tijden......

Mooie schoenen, snel en correct geleverd.

Tevreden klant

De afwikkeling van mijn bestelling is prima verlopen. Mooi op tijd ondanks de enorme drukte in deze coronatijd.

Heel tevreden

Mooi model goede pasvorm goede materialen. De levering kwam precies op tijd

Bij een vraag krijg je snel antwoord

Snelle levering en afhandeling

Helaas waren de laarsjes die ik besteld had te groot en moest ik ze terugsturen. Twee dagen later stond het geld weer op mijn rekening. Dat is bij andere webshops wel eens anders. Prima webshop.

Prachtig, makkelijk en snel!!

De keuzemogelijkheden om van laarzen maat, wijdte en omvang te kunnen kiezen, vind ik geweldig! De levering was snel, en ze zijn prachtig!

In woord: ‘GEWELDIG’

Voor het eerst besteld en gekocht. Keurig op tijd geleverd. Zeer professioneel

Mooie stoere schoen

Stevige hiel en daardoor in het begin blaren. . Nadat ze zijn uitgelopen zijn het ook heerlijke wandelschoenen. Staan zowel leuk onder een jurk als een broek. Zacht kalfsleer..

Vlotte service

Voldoen aan verwachtingen en keurig verpakt

Door de drukte bij PostNL duurde het langer dan voorheen voor dat ik de schoenen ontving!

uitstekende service

Gabor is voor mij super daar ik een kleine maat heb. En daar veel keus in is.

schoenen bevallen goed, kleur was iets anders dan dat ze op de site leken

Snel en goed

Het is snel geleverd, goed verpakt.

Mooie kwalitatief goede schoenen en snel geleverd

Ik heb de schoenen online besteld. Op de website waren duidelijke foto’s te zien. De schoenen waren 2 dagen later al in huis en lopen heerlijk!

Heel goed en snel

Voor herhaling vatbaar!

Ik heb de schoenen nooit ontvangen

Ik heb de schoenen nooit ontvangen.

Heerlijke schoenen nu besteld in een andere kleur

Heerlijke wandelschoenen, maar ook netjes gewoon handig.

Alles prima

Alles vlot naar wens

Snelle levering en erg blij met mijn lievelings sneakers

Snelle levering, goede service!

Erg blij met mijn nieuwe Gabor schoenen. Ze lopen heerlijk! Had in eerste instantie een maat te groot besteld. Binnen een week de kleinere maat en de retourkosten terug gekregen. Super service!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond