Een goede ervaring!

Snelle levering. Ik heb meerdere Gabor laarsjes en ze zitten allemaal comfortabel.

Niets anders dan Gabor!

Online schoenen bestellen durf ik alleen van het merk Gabor, omdat ik weet dat die altijd goed zitten. Zo ook deze keer: ik maakte het pakket open, deed de bestelde enkellaarsjes aan en heb ze pas uit gedaan om naar bed te gaan. Ik voelde niets knellen, ze zaten meteen perfect.

Mooie schoenen snel en goed geleverd!

Mooie schoenen met een goede pasvorm besteld. Ze werden snel en op een goede manier geleverd.

Voor herhaling vatbaar.

Duidelijke informatie op de site. Alleen jammer dat Post.nl het zo druk heeft, want iedere keer werd het bezorgmoment opgeschort.

Levering en service net zo goed als de pasvorm.

Gabor is mijn merk. Kan met een gerust hart schoenen online bestellen.

vlug,vlot, correct en goede kwaliteit!

ik was verbaasd over de heel vlotte verwerking van mijn bestelling.

Uitstekende service.

Bestelling ging prima en de levering was ook snel. Ik ben heel tevreden.

Gabor past altijd uitstekend.

Naast goede pasvorm blijven de schoenen heel lang in goede staat.

geweldig

Bijzonder prettig te woord gestaan en er werd meteen actie ondernomen. Ik kom een volgende keer zeker terug voor een bestelling. Fijn dat er nog zoveel klantvriendelijkheid bestaat!

De levering zelf was prima. Maar de schoenen bleken niet naar wens.

Zeer slecht, de vraag om een beoordeling is er sneller dan de bestelde schoenen.

Tot op heden mijn bestelling niet ontvangen, waar blijft deze????

Mooie comfortabele laarsjes in een mooie kleur groen.

De laarzen gezien in de winkel helaas niet mijn maat vandaar de bestelling van gabor laarzen maat 38 . Helaas kon ik niet in de linkerlaars komen vandaar terug gestuurd. Met vriendelijke groet W. Bouwer

Zeer tevreden!

Mijn bestelling is snel en volledig naar wens afgehandeld. De maat was gelukkig ook meteen goed.

mooie laarzen, wel lang moeten wachten

De laarzen zijn precies zoals ik verwacht had, dus mooi en zitten lekker. Helaas klopte de bezorgtijd niet. In plaats van 1 werkdag duurde dit 5 werkdagen. Komt door drukte bij PostNL, maar het zou beter zijn als dit al direkt wordt gemeld als dit al bekend is.

Tevreden

Alles gedaan en gegaan zoals beloofd en toegezegd.

Helaas teruggestuurd.

Ik draag al jaren Gabor maar helaas ben ik erachter dat ik wijdte H nodig heb... Daarom heb ik ze teruggestuurd! Jammer genoeg is de keus in wijdte H beperkter.

Snelle levering duidelijke website en mails

Plezierige aankoopervaring. Product netjes ontvangen conform toezegging in bevestigingen en track en tracy info.

Perfecte schoen

Koop al jaren Gabor en lopen fantastisch.

snel geleverd

goede kwaliteit

Heerlijke schoen.

Maat is correct.

Snelle levering, schoen past precies!

Gabor is mijn favoriete merk schoenen! Het is degelijk, maar toch modieus en zit steeds als gegoten! Ben er iedere keerwegen blij mee!

Goede kwaliteit en goede service.

Schoenen en tassen van Gabor zijn altijd van goede kwaliteit. Je bestelling wordt keurig en snel bij je thuis bezorgd.

Snelle levering, goed ingepakt

Xxxxxxxxxx

Snelle levering, netjes verpakt.

Laarsjes besteld in maat 43, smalle leest F voor onze dochter. Eindelijk een passend paar gevonden dat niet veel te breed is. Snelle levering en de laarsjes waren netjes verpakt. Ook een nieuwe verpakking bijgesloten voor het geval het pakketje retour gezonden moest worden.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond