Zeer snelle levering en eenvoudig bestelproces. Er is geen betere schoen die mij past dan een Gabor

Netjes en goed verpakt afgeleverd.

Past precies.

Goed product en correcte bezorging

Prima verzorgd en zeer snelle bezorging

Schoenen passen prima en zijn van goede kwaliteit

Snelle levering.

Uitstekend!!!!

Ik ben altijd weer SUPER BLIJ met mijn bestelling van Uw prachtige producten....Inmiddels al een aardige verzameling!!! 4 paar zomer sneakers gekocht in 2018.... En nu 5 paar voor de winter.....Daar kan ik jaren mee vooruit...mooie kleuren en die blije voeten LUXE zijn voor mij het allerbelangrijkste!!!! Lopen met een lastig onderstel wordt dan echt veel Prettiger heb ik ervaren!!! Met mijn 77 jaar ben ik een grote FAN van Uw zeer goede, mooie Producten... Hoop dat nog lang te kunnen blijven!!! Al heb ik nu wel voor mijn verdere leven Gabor schoenen !!!!

Goede duidelijke website en snelle service

uitstekend

uitstekend

Perfecte schoenen perfecte aervice

Wat heerlijk als je maat 43 damesschoenen hebt. Een mooi model ziet en er van op aan kan dat ze ook goed zitten en snel geleverd worden.

Ik ben zeer tevreden. Netjes bezorgd. Mijn tas was fantastisch ingepakt. Mijn complimenten.

Goede service, uitstekend verpakt en mooie laars!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Uitgebreide keus, snelle levering en goede kwaliteit! Super blij met mijn aankoop.

TOPKWALITEIT en snelle levering

TOPKWALITEIT en snelle levering

Vlotte bezorging, mooie laarsjes

Een dag na bestelling al binnen, enkellaarsjes mooi en zitten prima.

Prima webshop met uitstekende service!

Mijn bestelling werd zo snel mogelijk bezorgd, keurig verpakt met duidelijke aanwijzingen zou je het retour moeten zenden.

Mooi en betrouwbaar

Heel vertrouwd om via Gaborshoes.nl te bestellen. Ik heb grote maten en mijn maat was makkelijk te vinden en te bestellen. Snelle levering en betrouwbare kwaliteit.

Top! Goede service

Geweldige goede en leuke schoen gekocht!

Schoenen zijn nog steeds niet geleverd

Volgens factuur 2 à 3 werkdagen levertijd. Nu na 4 dagen nog niets ontvangen. Ook geen e-mail van vervoerder. Na mijn klacht track en trace ontvangen en uitleg gekregen waarom de levering zo lang op zich laat wachten. En excuses.

Fantastisch.

De tas die ik besteld heb, was heel mooi verpakt. Compliment. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden door post.nl waar mijn pakket zich bevond.

Ben overall heel tevreden.

Inhoud pakket perfect, levering slecht.

Gabor: zeer tevreden: De schoenen zitten goed verpakt, compleet met retourbescheiden. Pasform en uitstraling schoenen perfect. PostNL: zeer ontevreden: Track en trace werkte niet, levering pas woensdag om 17 uur en bezorger is tijdens bezorging hard prive aan het bellen in niet Nederlandse taal.

Mijn beste pasvorm !!

Niets aan de vorige regel toe te voegen !!

Liep allemaal perfect

Heb alleen goede ervaringen met gabor nl

Klantvriendelijk

Schoenen van Gabor zitten perfect. Laatste bestelde schoenen zagen op het plaatje mooi uit, maar waren in werkelijkheid qua design minder. Blijf zeker een fan van Gabor schoenen.

Snelle levering!

Had voor de zekerheid 2 paar besteld en heeft één paar schoenen gehouden. Het andere paar teruggestuurd en het viel mij tegen dat ik porto moest gaan betalen! Verder alles naar wens!!

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond