Vanaf het moment van bestellen tot de bezorging thuis was alles erg vlot en goed georganiseerd. Pakket was ook erg goed verpakt met ook nog een retourverpakking. Aanrader voor de volgende bestelling.

uitstekend

snel en goed verzorgd

Het bestellen gaat snel en de levering ook. Voor evt terugsturen zit er een nieuwe verpakking bij.De schoenen zijn mooi en zitten lekker.

Zeer slecht

Wat een belachelijke service. Laatste keer

Supersnel geleverd Fantastische schoenen

Perfect.

Makkelijk bestellen, levering binnen 1 dag. Een dikke 10!

Service heel goed had de schoenen snel en zitten super lekker!

Binnen korte tijd de schoenen, die ik besteld had in huis. Fijne schoenen.

In 3 woorden; GE WEL DIG!!!

Zoals ik al gaf in 3 woorden; GE WEL DIG!!

goede service

Feedback wordt goed opgepakt!

Schoenen prima op tijd geleverd

Als altijd een prima ervaring. Ik beste vaker bij deze webshop. Meestal koop ik schoenen van het merk Gabor, vanwege de pasvorm en kwaliteit. Gaborshoes heeft veel keus in modellen en kleuren en tot nu toe werden mijn bestellingen zeer snel geleverd, goed verpakt en met een extra plastic verpakking voor een eventuele retourzending. Dat vind ik eerlijk gezegd niet zo prettig, omdat ik zo goed als nooit retour zend en dus niets doe hiermee. Als je de originele verpakking voorzichtig open maakt, kun je hergebruiken.

Snelle verwerking, verzending op tijd. Prima verpakt en een goede mogelijkheid indien het retour moet, bedoel de bijgeleverde verpakking. In een woord: Prima. Zeer tevreden.

Prima schoenen

Fijn dat de schoenen in verschillende breedte maten te krijgen zijn.

super snelle bezorging

Makkelijke website en super snelle bezorging van een heel goed product.

Ik had ze snel binnen.

Snel en netjes, mooie schoenen.

Uitstekend!

Zo blij met mijn sneakers. Ik heb een kleine mast maar brede voeten. Moest altijd een te grote maat kopen. Bij Gabor koos ik uit de H Maten. Zit perfect

Helemaal TOP

Helemaal TOP

Snelle service, alles netjes verpakt. Ik wist welke maat dus schoenen in een keer goed

Snelle, verzorgde en correcte levering

Snelle, verzorgde en correcte levering. De schoenen waren netjes ingepakt en alles was erbij voor een eventuele terugzending.

Goed maar bestel niet meer online bij gabor.

Snelle levering. Jammer dat het retourneren niet kosteloos kan.

Kleur geel geweldig, pasvorm super

Als altijd heerlijke schoenen. De kleur is prachtig, mooie nieuwe collectie

Ik pas mijn Gaborschoenen het liefst in de Gaborwinkel in Alkmaar. Door midden in een verhuizing te zitten heb ik laarsjes online besteld en dat is prima bevallen. Met groet Laura Zwart

Ik vind het wel verwarrend dat er gaborshoes naast gaborstore bestaat maar verder was de service uitstekend

Bestelling ging snel.

De website is duidelijk. Ik heb 3 paar schoenen besteld. Ze zitten allemaal heerlijk.

Varkensmarkt 8

6041ET Roermond